Trailer vezeti fel a Dreamfall Chapters konzolos változatát

2017. április 12.
3.6791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Red Thread Games munkatársai a Deep Silverrel karöltve egy friss trailert mutattak be nekünk a Dreamfall Chapters kapcsán, amivel a játék májusi konzolos változatait kívánják felvezetni, de sokkal inkább megtámogatni egy kicsit.

Amint ugyanis ismert, a korábbi PC-s premier után május 5-én PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik ez a rendkívül felnőttes és különleges kaland, amely az 1999-es pont and click nagyágyú, avagy a The Longest Jorney nyomdokaiban jár, és ugyanazt a különleges, dupla világot tárja elénk.

Hogy a rajongók jobban megérthessék a két világot, annak kölcsönhatását és sajátosságait, a készítők elkészítették az alábbi trailert, amely konkrétan összefoglalja számunkra azt, amit a téma kapcsán tudnunk kell a sötét cyberpunk jövőről és a misztikus fantasy jelenről.

Ha tetszik a látvány, és előrendelnéd magadnak a Dreamfall Chapters konzolos változatát, a Play 24/7 kínálatából máris megteheted!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

3 éve, 10 hónapja és 6 napja

Pc-n már rég nekiállhattam volna, csak várok a csodára, hogy valaki lefordítsa. Technikailag lehetséges, csak lekakilja mindenki, pedig egy csodás történet folytatása, lezárása.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 10 hónapja és 6 napja

Tetszetős, kelleni fog!

válasz erre

Gólem

3 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nem rossz!

válasz erre
Dreamfall Chapters: The Longest Journey
8.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt