Trailer foglalja össze mindazt, amit a Destiny 2 PC-s bétájáról tudni kell

2017. augusztus 16.
4.4861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Nvidia az Activision engedélyével bemutatott egy friss trailert a Destiny 2-ről, amelynek középpontjába a vészesen közelgő PC-s béta került, ami igyekszik már most megcsillogtatni ennek a portnak az összes előnyét.

A videóban így nem kevés nagyképűséggel az idei év legjobb PC-s játékaként emlegetett Destiny 2-ről csak úgy repkednek a 4K-ról vagy a 60fps-ről szóló adatok, de kiderül, hogy már a bétában teljes grafikai beállításokat kapunk, méghozzá a 21:9-es képarányú monitorok, valamint a billentyűzet és az egér támogatása mellett.

Aki elfeledte volna, a Destiny 2 PC-s bétája augusztus 29-én indul és egészen augusztus 31-ig tart majd, ha viszont valaki előrendeli magának - például a Play 24/7 kínálatából -, az már augusztus 28-án belecsaphat a lecsóba, miközben a végleges változat érkezését október 24-én várhatjuk, noha a konzolos verziókra már szeptember elején befizethetünk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Destiny 2-ről, amelynek középpontjába a vészesen közelgő PC-s béta került, ami igyekszik már most megcsillogtatni ennek a portnak az összes előnyét.'>
3 hozzászólás

Eltohn

7 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nagyon ütős lett! meglepett smiley

válasz erre

drift3r91

7 éve, 3 hónapja és 2 napja

Hát engem még nem győzött meg, azt akarom tudni meddig támogatják és mennyire lesz hardcore.

válasz erre

zender

7 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nagyon nem lesz rossz!

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja