Trailer foglalja össze a Torment: Tides Of Numenera elragadó értékeléseit

2017. március 09.
3.7341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Torment: Tides of Numenera egy tipikus szeretlek-gyűlöllek szerepjátékként alaposan megosztotta a rajongókat, de a szakmát már nem sikerült annyira, hiszen aki játszott a Planescape Tormenttel, az bizonyára az egekig magasztalta ezt a különleges RPG-t.

Ez nem csoda, hiszen a végeredmény nagyszerűen sikerült, maximálisan szembement a mai trendekkel, aminek köszönhetően a szakma többségétől nagyon jó pontszámokat zsebelt be, amit az inXile Entertainment most egy videó keretein belül foglalt össze számunkra.

Az alábbiakban így több nívós külföldi magazin véleményét és pontjait ismerhetjük meg alig egyetlen percbe sűrítve, méghozzá több látványos felvétel társaságában. Íme, máris mutatjuk a lényeget:

Nézd nagyban ezt a videót!



Torment: Tides of Numenera egy tipikus szeretlek-gyűlöllek szerepjátékként alaposan megosztotta a rajongókat, de a szakmát már nem sikerült annyira, hiszen aki játszott a Planescape Tormenttel, az bizonyára az egekig magasztalta ezt a különleges RPG-t.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 22 napja

Nekem nagyon tetszik és most jöttem rá, hogy miért is. A kinézete nagyon hasonlít a régi point&click kalandokra, amiket imádtam. Gyönyörű szerintem.

válasz erre

Vidoros

7 éve, 8 hónapja és 22 napja

Nagyon kár hogy magyar magazinokkal nincs ilyen. Itt van néhán ismert mellett egy rakat tökismeretlen külföldi magazin, ki a francot érdekel? röhögő smiley

válasz erre
Torment: Tides of Numenera
12.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja