Továbbra is termelésben a Grin csapat titkos Final Fantasy-je?

2009. szeptember 21.
1.7351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A GamesIndustry értesülései szerint nem vonult sírba az augusztusban becsődölt svéd csapat, a Grin titkos Final Fantasy projektje.

A tűzhöz közel álló forrás szerint a Square Enix még az előtt kiragadta a címet a Bionic Commando-t is elkövető stúdió karmai közül, mielőtt az összeomlott volna a múlt hónapban. A Grin már a múlté, ám minden jel szerint a nagy titokban kalapált Final Fantasy-t nem rántották magukkal, azon jelenleg is egy másik, meg nem nevezett gárda dolgozik.

A közelmúltban egyébként számos artwork szivárgott ki a be nem jelentett, nem a Square Enix házon belüli fejlesztéseként megismert Final Fantasy-ről, ám akkor még úgy hittük, a Grin-nel együtt arra is keresztet vethetünk. Az új csapat kiléte egyelőre nem ismert, de úgy hírlik, hogy a japán szerepjátékgyáros házon belülre vitte a készülő alkotást. Az információk nem hivatalos forrásból szivárogtak ki, ennek megfelelően szigorúan a pletykák feliratú fiókba illik helyezni őket. Azért mindenképp szívesen vennénk egyszer kézhez egy olyan Final Fantasy-t is, amit nem japán, de legalább nem a Square Enix alkotott teljes mértékben világra. Ha minden igaz, ilyennel is találkozhatunk valamikor a jövőben.

Final Fantasy Concept Art


Továbbra is termelésben a Grin csapat titkos Final Fantasy-je? - 1. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja