Továbbra is készül a Sacred 2 kiegészítője

2009. június 20.
2.9601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Április végén adtunk hírt a Sacred 2: Fallen Angels PC-s kiegészítőjéről, amelynek azonban korántsem volt biztos a jövője, ugyanis az érte felelős Ascaron Entertainment komoly pénzügyi problémákkal küzdött akkoriban, még csődeljárást is indított maga ellen.

A történet szerencsére happy enddel zárult, ugyanis a Kalypso Media felvásárolta a német stúdiót, amely így stabilizálhatta a helyzetét. Az Ascaron szellemi termékeinek nagy része (többek között Darkstar One, The Patrician, Port Royale) átkerült a Kalypso fennhatósága alá, akik tegnapelőtt jelentették be, hogy korábbi Ascaron fejlesztőkkel a fedélzeten új fejlesztőcsapatot indítanak Gaming Minds Studios néven.

Nagy kérdés volt, hogy mi lesz a sorsa a Sacred 2 expanziójának. Az Ascaronnál maradt srácok nem hagyták sokáig bizonytalanságban tengődni a rajongókat, ugyanis boldogan tudatták a világgal, hogy ezt a projektjüket nem befolyásolta a kialakult szituáció. A csapat részéről Anca Adelina Finta community manager szólalt meg a hivatalos fórumon: "A Studio 2 (az Ascaron leányvállalata) rendelkezik a Sacred 2 licenccel, és a fejlesztők folytatják a munkát a kiegészítőn, ahogy tették eddig is. A Kalypso és a többi készítő valami mást fog csinálni, a többi licenccel, amelyeket megvásároltak. Sok sikert kívánok nekik hozzá, megérdemlik. Tehát dióhéjban, a kiegészítőre nem volt hatással a hercehurca, és a tervek szerint érkezik."
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt