Továbbra sincs tervben a Dragon's Dogma PC-s változata

2012. május 11.
1.4761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amikor a Capcom bejelentette Dragon's Dogma címre hallgató szerepjátékát, a világ játékosai alaposan meglepődtek, hogy éppen egy ilyen, többnyire klasszikus értelemben vett RPG fogja elkerülni a PC-t, hiszen ha valahol, akkor ezen a platformon lenne a legnagyobb létjogosultsága a játéknak.

Dacára azonban a petícióknak és a számtalan fórumos bejegyzésnek, a Capcom továbbra sem adta be a derekát azzal kapcsolatban, hogy a Dragon's Dogma végre PC-re is megjelenhessen, állításuk szerint ugyanis továbbra sincs tervben ez a változat.

Minderről Hiroyuki Kobayashi producer beszélt a CVG magazin munkatársainak, aki elmondta, hogy látták, olvasták és tudomásul vették a rajongók sirámait, ezekben a percekben azonban nem terveznek PC-s változatokat.

Számukra ugyanis most egyetlen cél létezik, miszerint PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra minél jobb formában leszállíthassák a Dragon's Dogmát. Hogy utána miféle terveik lesznek?

Kobayashi szerint ez egyelőre még nem tisztázott, így butaság lenne már most teljes mértékben letenni egy számítógépes átiratról. Szerintük várjuk ki a végét!
1 hozzászólás

Shade

12 éve, 10 hónapja és 27 napja

Akkor gebbedjenek meg röhögő smiley

válasz erre
Dragon's Dogma
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja