Továbbra sincs semmi hír a Final Fantasy Versus XIII-ról és az Agito XIII-ról

2010. december 02.
2.2131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix brigádja néhány hónappal ezelőtt, még valamikor a nyáron húzta el a mézes madzagot a játékosok előtt, miszerint a közeljövőben rengeteget hallhatunk majd a Final Fantasy-sorozat két legújabb és jelenleg legjobban várt tagjáról, avagy a Versus XIII-ról és az Agito XIII-ról, ám azóta is óriási csend honol mind a cég, mind a projektek körül.

A jelenlegi állás szerint pedig a helyzet a jövőben sem változik túlságosan, lévén az illetékesek a tokiói Jump Festa expóra sem viszik prezentálni egyik delikvenst sem.

A cég hivatalos nyilatkozata szerint ugyanis a kiállításon jelen lesz a The 3rd Birthday, a Kingdom Hearts: Birth By Sleep: Final Mix, a Dissidia Duodecim: Final Fantasy, a Dragon Quest Monsters Joker 2 Professional, sőt még a Dragon Quest Monsters Wanted is, ám sem a Final Fantasy Versus XIII, sem az Agito XIII nem, így idén már biztosan nem hallunk majd biztató információkat, sőt, tulajdonképpen semmiféle információkat sem az alkotásokról, ami őszinte szomorúsággal töltheti el a fanatikusok szívét. Kedves Square Enix, nálunk szép Magyarországon van egy mondás, miszerint "az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó".
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 3 napja

Nem tudja valaki, hogy van e valami hír a Január 11.-ei gyűlés óta, mert én nem találtam.

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 21 napja

Hát nekem már elegem van ebből röhögő smiley szomorú smiley
Már nagyon nagyon várom meglepett smiley Kedvenc játéksorozatom nincs is ennél jobb nyelvnyújtó smileymeglepett smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 22 napja

Király.wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások