Továbbra sincs semmi hír a Final Fantasy Versus XIII-ról és az Agito XIII-ról

2010. december 02.
2.0061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix brigádja néhány hónappal ezelőtt, még valamikor a nyáron húzta el a mézes madzagot a játékosok előtt, miszerint a közeljövőben rengeteget hallhatunk majd a Final Fantasy-sorozat két legújabb és jelenleg legjobban várt tagjáról, avagy a Versus XIII-ról és az Agito XIII-ról, ám azóta is óriási csend honol mind a cég, mind a projektek körül.

A jelenlegi állás szerint pedig a helyzet a jövőben sem változik túlságosan, lévén az illetékesek a tokiói Jump Festa expóra sem viszik prezentálni egyik delikvenst sem.

A cég hivatalos nyilatkozata szerint ugyanis a kiállításon jelen lesz a The 3rd Birthday, a Kingdom Hearts: Birth By Sleep: Final Mix, a Dissidia Duodecim: Final Fantasy, a Dragon Quest Monsters Joker 2 Professional, sőt még a Dragon Quest Monsters Wanted is, ám sem a Final Fantasy Versus XIII, sem az Agito XIII nem, így idén már biztosan nem hallunk majd biztató információkat, sőt, tulajdonképpen semmiféle információkat sem az alkotásokról, ami őszinte szomorúsággal töltheti el a fanatikusok szívét. Kedves Square Enix, nálunk szép Magyarországon van egy mondás, miszerint "az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó".
3 hozzászólás

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 10 napja

Nem tudja valaki, hogy van e valami hír a Január 11.-ei gyűlés óta, mert én nem találtam.

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja

Hát nekem már elegem van ebből
Már nagyon nagyon várom Kedvenc játéksorozatom nincs is ennél jobb

válasz erre

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 1 napja

Király.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaiPet profiljapityuska profiljabekdaniel profiljasony1515 profilja