Továbbra is rengeteg extra tartalom várható a Street Fighter V-höz

2019. október 11.
7.3681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jelek szerint ebben a generációban már biztosan nem váltja le a Capcom a Street Fighter V-öt, a népszerű verekedős játék legutóbbi epizódjához ugyanis a hírek szerint még rengeteg extra tartalmat terveztek be a jövőben.

Erről beszélt nemrégiben Yoshinori Ono, a játék producere a Brazil Game Show részeként, ahol egy interjúban kiemelte, hogy egy halom verseny skin érkezik majd decemberben a játékhoz ingyen letöltendő formában, de más új tartalmak, sőt új karakterek is szóba kerültek már.

A producer konkrétumokba még nem ment bele az újságíróknak, azonban annyit azért elmondott, hogy a Capcom Cup észak-amerikai döntőjén, tehát novemberben szolgálnak majd nagy bejelentésekkel azzal kapcsolatban, hogy milyen bővítményeket várhatnak a jövőben a rajongók, de az új karakterek érkezésére már most mérget vehetünk, hiszen ez ténylegesen elhangzott Yoshinori szájából.
Street Fighter V-öt, a népszerű verekedős játék legutóbbi epizódjához ugyanis a hírek szerint még rengeteg extra tartalmat terveztek be a jövőben.'>
nincs még hozzászólás

Street Fighter V
7.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja