Tovább késik a PlayStation Home szolgáltatás

2008. április 22.
1.6631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony Computer Entertainment America ma bejelentette, hogy ismét csúszópályára áll a milliók által megváltóként várt PlayStation Home közösségépítő szolgáltatás.

A zárt rendszerű béta tesztelés tovább folytatódik ezen a nyáron, majd a jelenlegi tervek szerint ősztől elindul a publikus béta tesztelésének folyamata is. A nyílt bétába bárki beléphet majd, de a zártkörű teszteléseken csak a kiváltságos személyek vehetnek részt. Ezt megint benyeltük.

Kaz Hirai állítása szerint még mindig nem tart azon a szinten a fejlesztés, hogy a korábban beígért dátumra megnyissák a szolgáltatást. Sokat tanakodtak rajta, de végül levonták a megfelelő következtetést és úgy döntöttek, talán helyesen, hogy tovább finomítják a részleteket, hogy a felhasználók valóban egy hibamentes, tökéletesen működő rendszert kapjanak készhez a megjelenésekor.

Olyan élménnyel szeretnék megajándékozni a PlayStation 3 tulajdonosokat, amely csak és kizárólag az ő konzoljukon férhető hozzá, semmi máshoz nem hasonlítható, mondta Kaz Hirai. Nagy valószínűséggel még több embert fognak bevonni a zártkörű béta verzió tesztelésébe, mindemellett nem beszéltek arról, hogy a publikus béta tesztelés mikor veszi pontosan kezdetét. Egyelőre ennyit sikerült megtudnunk a jelenlegi állapotokról, amint fejlemény van, jelenteni fogjuk. Kitartás!

Korábbi kapcsolódó hírünk: PlayStation Home Beta: Hamarosan megérkezik?
2 hozzászólás

Lackooo

17 éve, 4 hónapja és 17 napja

Már csak a GTA4 és a MGS4 ne késsenek... wtf smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 4 hónapja és 17 napja

Már megszoktam, hogy késnek a várva várt dolgaink!Remélem megéri a késésmeglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaMonyo profilja