További tíz iPhone játék megjelentetését tervezi a Capcom jövő márciusig

2009. május 22.
1.6521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom szintén szemet vetett a játékos körökben is egyre népszerűbb iPhone, iPod Touch párosra, így a japán illetőségű kiadó további tíz produkció megjelentetését tervezi az április elsejével elstartolt üzleti esztendő végéig, azaz jövő március utolsó napjáig.

Az információ újfent Kazuhiko Abe-től származik, aki a tokiói Global Tech Summit-et beszélt a kiadó jövőbeni terveiről. Az első iPhone, iPod Touch pároson landolt játékuk az animációs mozi alapján fejlesztett Resident Evil: Degeneration volt.

Az egy viszont nem elég, jön még több is, mint további tíz, bár fogalmunk sincs, hogy milyen anyagokat szeretnének kihozni az elkövetkezendő közel egy esztendőben. A Konami sem tétlenkedett, ők a két legnépszerűbb franchise-ukkal támadták be a multimédiás mobileszközt, jött a Silent Hill és a Metal Gear Solid handheld változata, tehát nem szegényes jelenleg sem az Apple készülékének játékos felhozatala, ehhez pedig újabb, legalább tíz alkotást csap hozzá a Capcom, nem több mint egy év leforgása alatt. Vajon kijönnek majd egy Dead Rising 2-vel, vagy egy Lost Planet 2-vel is? Semmi sem lehetetlen, főként akkor nem, ha a Capcom valóban nagy szeletet szeretne kihasítani az egyre növekvő mobil játékszoftver üzletágból, á lá iPhone.
1 hozzászólás

Lac

16 éve, 1 hónapja és 19 napja

Mobilon próbáltam ki a RE: Degenerationt, eszméletlenül jó játék lett^^ iCuccon is valami hasonlót kell remekelniük, és tuti siker leszmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja