További Silent Hill játékokat fejlesztene a Climax

2010. január 27.
3.3781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
"A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket!" - mondották vala ősi ellenségeink, a játékosok, azon belül pedig a horrorisztikus kalandok szerelmesei viszont kissé átalakították az utóbbi években ezt a mondatot, amely így hangzik: "A Climax Silent Hill játékaitól ments meg Uram minket!".

A horrorjátékok koronázatlan királyaként számon tartott Silent Hill-sorozat ugyanis sajnos már korántsem az, ami régen volt, lévén a Konami négy rész után belefáradt az elmebeteg ijesztgetésbe, és egy külsős csapatnak, a Climax-nak adta ki játékuk elkészítésének jogát. Ennek eredményeként kaptuk meg a kissé már felemásra sikeredett Silent Hill: Origins-t, a teljesen elbaltázott Homecoming-ot, valamint néhány nappal ezelőtt az első epizód újragondolását, amely ugyan jól sikerült, de ez egyáltalán nem a Climax érdeme.

A csapat mégis úgy gondolja, hogy otthonra talált a Silent Hill utánozhatatlan univerzumában - ezt sajnos csak ők gondolják így -, Sam Barlow, avagy a csapat fődizájnere ugyanis elmondta, nagyon szeret a szériával dolgozni. Ez a kijelentés még lehetne olcsó hízelgés is, azonban Mark Simmons igazgató már konkrétan kijelentette, hogy szeretnének a jövőben is a Silent Hill újabb és újabb részein dolgozni. Mi két kézzel tiltakozunk ellene, és további két - költői - kérdés is felmerül ezzel kapcsolatban. Vajon az igazi fanatikusok is akarják-e a kooperációt, és a Konami mit reagál a kijelentésre, hiszen rajtuk múlik minden... Mi reménykedünk, hogy a Climax-ot a közelébe sem engedik többet a franchise-nak...
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Neo1989 profiljamarco profiljamarco profilja