További Wii megjelenések idén

2011. június 26.
2.7631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A Wii U bejelentése óta a Wii eléggé háttérbe szorult.

Öt éve van piacon a Nintendo első mozgásfelismerős konzolja és az idei évben nem sok sikert tudhat maga mögött. Azért teljesen még ne írjuk le ezt a konzolt, hiszen a Nintendo sem teszi. Az év hátralevő részében újabb játékok megjelenése várható, ezek közül legalább egy-kettő feltehetően fölkelti a gamerek érdeklődését. Lássuk a főbb címeket listába szedve:

The Legend of Zelda: Skyward Sword, Go Vacation, Rune Factory: Tides of Destiny, Kirby Wii, Final Fantasy III, La-Mulana, Mario & Sonic at the London 2012, Rayman Origins, Disney Universe, Fortune Street. Van tehát miből mazsolázni, és ezek csak a jelentősebb megjelenések. Akinek Wii-je van, egy darabig még ne rakja fel egyik aukciós oldalra sem :).
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

A Wii valahogy fényévekkel jobban teljesített, mint az U, pedig arra sem voltak hű de jó játékok. Csak akkor még az újdonság erejével hatott. A WiiU nem adott akkora felfrissülést, hogy az is sikeres legyen. Pedig én állítom, hogy van a gépben lehetőség, csak amíg a fejlesztők nem törődnek vele, addig nem lesz belőle semmi.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja