További hat játékot jelentett be a Paradox Interactive

2011. január 24.
2.5041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hearts of Iron III legújabb expanziójának bejelentése mellett a Paradox Interactive hat további videojátékot jelentett be a múlt hét végén, amelyek egytől egyig hűen tükrözik a csapat szellemiségét, és folyamatos megújulásra, valamint egyediségre való törekvését.

Ne is húzzuk azonban tovább feleslegesen a szót, lássuk bekezdésekbe szedve, hogy milyen alkotásokat leplezett le nekünk a svéd brigád!

Salem: Ezzel a címmel készülődik a Paradox Interactive első MMO-ja, amely rögtön egy ingyenesen játszható darab lesz, és a 17. századba, azon belül Új-Angliába kalauzolja majd el a játékosokat, amikor a kolonizálás mesterei megpróbálták megmenteni új otthonukat. A játék a tervek szerint tele lesz alkímiával, folklórral és boszorkányokkal, valamint igazi PvP csatákkal, ám bővebb információkat nem kaptunk arról, hogy az idén érkező Salem milyen is lesz, de első blikkre érdekesnek hangzik.

Gettysburg: Armored Warfare: A Gettysburg: Armored Warfare egy érdekes stílusötvözésnek ígérkezik a svédek részéről, a játékban ugyanis egy FPS-RTS hibridbe csöppenhetünk, betöltését követően pedig az amerikai Polgárháborúnak egy alternatív változatát élhetjük át, tankokkal, léghajókkal és olyan katonákkal, akik ránézésre modern fegyvereket használnak. A fejlesztési munkálatokért a Radioactive Software lesz a felelős, és valamikor az idei esztendőben érkezik.

Naval War Arctic Circle: Az alkotás egy tengerész-központú stratégiának ígérkezik, amely már ezzel a kifejezéssel egyediséget sugall, és ez így is van, a Turbo Tape Games fejlesztésében készülő projektben ugyanis megjárhatjuk Grönlandot, Izlandot, Észak-Amerikát, Norvégiát, de még Angliát is, pontosabban ezen régiók 65 négyzetkilométernyi tengeri területeit, hogy a NATO vagy orosz oldalon hajba kapjunk a tengeri ütközetekben. Az alkotáshoz a fejlesztők valósághoz hű fegyvereket és egységeket ígértek, valamint dinamikus időjárás változást és többjátékos mókát. Megjelenés valamikor 2012 elején.

Defenders of Ardania: A Most Wanted Entertainment fejlesztésében készülő Defenders of Ardania egy fantáziavilágban játszódó alkotás lesz, amely a Majesty-sorozatból már megismert univerzumba repít minket. Játékmenetét tekintve egy területfoglalós stratégiának nevezték az illetékesek, amelyben 24 különböző csapattal támadhatunk vagy védekezhetünk, használhatunk mágiát, vagy hagyományos fegyvereket is, de a négy játékost támogató multiplayer mód sem fog hiányozni. A program PC-re, iPad-ra és PlayStation Network-re készül, megjelenésére pedig a második negyedévben számíthatunk.

Pirates of the Black Cove: Egy újabb stratégiát takar a Pirates of the Black Cove név, amit a már bejáratott Nitro Games készít, és ezúttal a kalózok korába repítenek minket. A három kampányt is tartalmazó alkotásban a központi szerepet a kalózok "eledele" a rum fogja játszani, valamint az, hogy belőlünk váljék a legnagyobb és legrettegettebb kalózkapitány a világon. A játék megjelenésére valamikor 2011 második negyedévében számíthatunk.

Mount & Blade With Fire & Sword: Ahogyan az várható volt, a Paradox Interactive brigádja nem hagyja annyiban a Mount & Blade-sorozatot sem, a Warband után ugyanis egy újabb expanziót készíttetnek hozzá a srácok, amiért ismét a Taleworlds brigádja lesz a felelős, és valamikor március végén kerülhet a boltok polcaira. Az önállóan is futtatható kiegészítő új lőfegyvereket, vadonatúj Captain multiplayer módot, hét friss többjátékos módra kiélezett pályát, és az egyjátékos kampány többféle befejezését fogja tartalmazni. Mindez természetesen egyelőre még nem a teljes felhozatal, további információk később várhatók róla.
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 3 hónapja és 24 napja

A Gettysburg: Armored Warfare, és a Naval War Arctic Circle tünik számomra érdekesnekmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja