További Battlefield 4 kiegészítők érkezésére is számíthatunk

2014. december 10.
1.4841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts hivatalos honlapján végre megerősítést nyertek azok a pletykák, amelyek szerint a Final Stand DLC-t korántsem tekinthetjük a Battlefield 4 utolsó letölthető tartalmának.

A honlapon megjelent legutóbbi bejegyzésben ugyanis a kiadó arról biztosította a rajongókat, hogy a jövőben további kiegészítők megjelenése várható a Battlefield 4-hez, ami várt lépés volt azok után, hogy a Battlefield Hardline nem jelent meg az idén.

Természetesen bővebb részleteink egyelőre még nem születtek a témában, ellenben az Electronic Arts megerősítette, hogy hamarosan mindent megoszt majd a rajongókkal ezzel kapcsolatban.
Battlefield 4 utolsó letölthető tartalmának.'>
5 hozzászólás

totyak

10 éve, 1 hónapja és 8 napja

Pedig a Final Stand nevéből egyértelműen arra lehetett következtetni, hogy nem jön több. Fura ez egyébként, mert ha a Hardline csúszása miatt jön újabb dlc, akkor az amúgy is készült már. Eredetileg nem tervezték kiadni, csak most kapóra jön, vagy alapvetően sem a Final Stand-ot szánták utolsónak?

válasz erre

Bvektor

10 éve, 1 hónapja és 8 napja

Remélem valami jó kis dolog lesz röhögő smiley A hozzátartozó szavazás, hogy melyik régi mapot szeretnénk újra elég érdekessé teszi. Lehet kapunk valami Back to Karkand/Second assault szerű DLC-t.

válasz erre

Exerent

10 éve, 1 hónapja és 8 napja

Szerintem ez lesz az utolsó kiegészítő és utána nem foglalkoznak vele.Bárcsak ne így lenne de nagyon esélyes.

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja és 8 napja

Ezzel vége lesz BF4-nek meglepett smiley

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 1 hónapja és 8 napja

Csak gondolom nem ingyenes DLC lesz, mint a witcher 3 esetében röhögő smiley Kíváncsi lennék amúgy, hogy milyen DLC-vel akarnának előrukkolni.

válasz erre
Battlefield 4
1.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja