További remake-eket készítene az Activision a Crash Bandicoot-szériából

2019. augusztus 09.
5.1961
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Activision kifejezetten boldog a Crash Bandicoot-széria eladásai láttán, ugyanis a stúdió egy befektetői konferencia során mondta el, hogy a Crash Bandicoot N Sane Trilogy 10 millió példányszámban ment el.

Bobby Kotick vezérigazgató hozzátette, hogy tisztában vannak vele, hogy vannak játékszériáik, amik iránt a rajongók roppant lelkesek, így megemlítette, hogy lehet készülődni újabb remasterekre, ami bár nem feltétlenül csak a Crash franchise-ra értendő, viszont ilyen szép eladások mellett kizárt, hogy ne forduljon meg a kiadó fejében egy Crash Bash remake, vagy netán egy Crash Tag Team Racing újragondolás.

Persze lehetne kardoskodni egy vadonatúj epizód mellett, azonban ne feledjük, hogy se a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, se a Crash Team Racing: Nitro-Fueled nem merült ki egy szimpla plusz felbontásos megoldásban, hanem bizony rászánták az időt és a kreativitást, és szinte egy teljesen másik játékot kaptunk kézhez, ez pedig bőven jó kompromisszum.
5 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 2 hete és 2 napja

Eddig mindkét Crash felújítás siker lett, amiben egyrészt a fejlesztők csodás munkája van benne, másrészt a régi PS tulajok nosztalgikus hangulata, harmadrészt meg az új platformokra való kiadás, amivel így szélesebb körben terjeszthették a játékokat. Nekem nagyon bejönnek.

válasz erre

WarriorAutobot

8 hónapja, 2 hete és 2 napja

Még akár jó is sülhet ki belőle, de azért maradjanak emberi keretek között.

válasz erre

Marduk

8 hónapja, 2 hete és 2 napja

Én nem bánnám, ha tovább vinnék onnan, ahol most van, mert lássuk be, hogy most éli a széria a reneszánszát, és a PS2 érás Crasheket nem kéne megismételni (jó, egy TwinSanity és talán egy CB4 újradolgozva jöhet).

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 2 hete és 2 napja

Csak túl sokat ne csináljanak.

válasz erre

Gólem

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nem vagyok meglepve, nagyon bejött eddig is nekik.

válasz erre
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

VaPe profiljaMarduk profiljaMonyo profiljaImperator profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja