Továbbfejlesztett előzménytörlés az IE 7-ben

2006. január 18.
1.6681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Internet Explorer 7-es változatának egyik újdonsága egy a korábbinál részletesebben szabályozható előzménytörlési funkció lesz.

Uche Enuha, a szoftver egyik tesztelője a Microsoft IE 7 böngészővel foglalkozó oldalán tette közzé az új információkat. Az új böngésző előzmények törlése tulajdonképpen öt csoportra oszlik majd. Külön törölhetjük az átmeneti fájlokat, a sütiket, az előzményeket, adatokat és jelszavakat. A megoldás lényege, hogy mindezeket egyszerre is törölheti a felhasználó, vagy csak az általa kiválasztott elemeket.

Az átmeneti internetfájlok törlése az Outlook által tárolt csatolt fájlok törlését is maga után vonja. A többlépcsős előzménytörléses megoldás előrelépést jelent a jelenlegi IE 6-hoz képest, és már ismerős lehet hasonló kialakítás a Firefox felhasználók számára. Az IE 7 béta változatban már letölthető a Windows XP Service Pack 2-t futtató gépek tulajdonosai számára, és egy ennél továbbfejlesztett változat is elérhető a Windows Vista első béta verziójába építve.

Kapcsolódó linkek:
Microsoft Corporation
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja