Tovább élhet a Stargate Resistance

2010. március 28.
3.2901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Cheyenne Mountain Entertainment hosszú éveken keresztül kotlott az aranyat érő Stargate-licencen.

Elsődleges tervük egy MMO fejlesztése volt, amely Stargate Worlds néven csábította volna új világok felfedezésére a Csillagkapu sorozat rajongóit. Jelenleg úgy tűnik, ebből semmi sem lesz, ugyanis a stúdió képtelen volt megoldani a hosszú ideje fennálló pénztelenséget, és kénytelen volt csődeljárást kérni maga ellen. Jelenleg ennek a bírósági tárgyalásai zajlanak, ám az eredmény minden bizonnyal nem fog kedvezni a Stargate Worldsnek. A srácok még a romba dőlés előtt összedobtak egy multiplayer shootert is, amely Stargate Resistance néven riogatja a békés Földlakókat, immár február eleje óta.

A produktum meglehetősen fű alatt jött ki, és sajnos azt sem tudjuk megmondani, hányan töltik szabad perceiket vele, ám ahhoz úgy tűnik elegen, hogy a Cheyenne Mountain csapata továbbadja az örökséget. A program további fejlesztése, újabb tartalmainak gyártása nem került messze a cégtől, ugyanis a részvényesek közül néhányan alapítottak egy új stúdiót Fresh Start Studios néven, és első lépésként átvették a Stargate Resistance gondozásának lehetőségét. Mostantól tehát tőlük várhatjuk a havi betevő falatokat, már amennyiben érdeklődünk az alkotás iránt. Két napja egyébként elkészültek az 1.1.7.2-es kódszámú update-tel, amely számos újdonságot, némi bogárirtást és 1 darab új achievmentet kínál.
1 hozzászólás

sobykaa

15 éve, 9 napja

nemigaz hogy egy ilyen sikeres sorozatról amennyi pénz befolyt belőle nemtudnak egy normális game-t csinálniröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaManiac profilja