Továbbcsiszolt Windows 8 kompatibilitást kínál az új CCleaner

2013. február 28.
2.0001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A napokban újabb friss verzióra lépett PC-s alkalmazást üdvözölhettünk, mégpedig ezúttal a Piriform fejlesztőcsapatának köszönhetően, akik bejelentették a népszerű CCleaner programjuknak legújabb kiadását, ami a változtatások eredményeként immár a 3.28.1913-as jelzést viseli.

Aki esetleg nem ismerné, a CCleaner egy a Microsoft Windowsok alá fejlesztett rendszerkarbantartó szoftver, aminek segítségével a felhasználó egyszerűen rendbe tudja tenni a régóta használt, akadozó operációs rendszerét.

A Windows 8 felhasználók számára jó hír, hogy az aktuális kiadás már továbbcsiszolt Windows 8 kompatibilitással érkezik, ami mellé a csapat még kisebb újításokat is eszközölt a grafikus felületen. A program friss verziója már fejlesztett Windows log-fájl, Adobe Flash Player és ConvertXToDVD takarítási funkcióval büszkélkedhet, ráadásul ezek mellett Windows 7 operációs rendszer alatt már szolidabb memóriahasználatot is fel tud mutatni.

A szoftver tárháza frissen támogatott alkalmazásokkal is bővült, mégpedig a Gadu-Gadu és a Foxit Phantom PDF személyében, és természetesen a mostani kiadás is már átesett a jól megszokott hibajavításokon is, bár a felszámolt bugok listáját a fejlesztők ez alkalommal nem közölték. A CCleaner most bejelentett 3.28.1913-as verziója már letölthető ezen a linken keresztül.
1 hozzászólás

jezzahun

12 éve, 1 hónapja és 7 napja

a ccleaner jó program,ajánlom mindenkinek!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja