Tovább eszkalálódik a FEZ 2 fiaskó

2013. július 30.
1.5211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Sejthető volt, hogy nem lesz ez ilyen egyszerű menet, ha valamit ennyire szeretnek, azt azért nem akarják veszni látni sem a rajongók, sem a profitálók, sem a munkatársak, de még a kollégák sem.

Sok minden megengedhető a játékiparban, egyes projectek törlése a rosszul teljesített eladások miatt, vagy éppen elégedetlenek a fejesek a végleges eredménnyel... de hogy egy fejlesztő dühkitörése, kedélyállapotának ingadozása kaszáljon el egy játékot, azért az mégis ritka.

Így hát nem meglepő, hogy már meg is történt az első hivatalos felszólalás a FEZ2 védelmében, amit nem más tett, int Cliff Bleszinski, a Gears of War megalkotója, aki levelet írt Fishnek, melyben arra kéri ne tegyen elhamarkodott lépést és jöjjön vissza:

A játékiparnak szüksége van hozzád hasonló emberekre, akik nem hideg fejjel gondolkodnak, hanem szívből cselekszenek. Belefáradtam, hogy kizárólag olyan nyilatkozatokat lehet tenni amit a PR előtte jóváhagy. Elegem van a precízen megtervezett játékokból, amik kizárólag azért készülnek, mert ez most a trend, mert ezzel elégedettek a producerek, mert ezeket biztos ki fogják adni. A "Ez a Call of Duty egész jól sikerült, ilyen legyen a mi játékunk is!" hozzáállástól beteg leszek én is.

Gyere vissza Phil. Máris hiányzol


Az nyílt titok a játék gyártásban, hogy már nem olyan szabad a levegő mint akár húsz, vagy akár csak tíz éve, de még az is lehet, hogy Fish valami egész nagy "coming out" hullámot indít el? Akit érdekel a teljes levél, itt elolvashatja.
6 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

Remélem nem az lesz a történet csattanója, hogy már készül a második epizód és ezzel akarták promózni, mert akkor elmehetnek a búsba.

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

Ez az egész ügy tiszta röhej, mintha óvodások lennének... röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

italianman

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

Mondjuk ;ahogy benne van az idézetben;tényleg egyedi játék.

válasz erre

italianman

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

Szerintem nem volt ez olyan kiváló.

válasz erre

AngryKnight

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

Ha düh kitörése van akkor menjen innen el is sikerült kaszálnia egy kiváló játék folytatását szomorú smiley

válasz erre

italianman

11 éve, 7 hónapja és 2 napja

Manapság minden megtörténhet.

válasz erre
Fez 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja