Total Battleship: megjelent a demó

2008. augusztus 08.
1.9281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megjelent a demó a nemrégiben megjelent Total Battleship nevezetű csatározós játékhoz.

Mint a nevéből is kiderül hadihajókkal fogunk csatákat vívni a tengereken vagy offline vagy online játék keretein belül. Természetesen a multiplayer módot előtérbe helyezték a fejlesztők, hiszen szerintük úgy lesz igazán élvezetes a játék. Mielőtt eléggé megijednél, hogy minek a demó, ha már megjelent a teljes játék, nos... Mivel ez egy aprócska fejlesztőcsapat, szükségük van a támogatásra és így promotálják a teljes gamet.

A fejlesztők igazán reális 3D-s grafika társul a játékhoz, amelyben minden modell egy eredeti változatról lett lemintázva és futni fog majd a játék teljes képernyőn és ablakban is. Nagyon jó hangeffekteket és háttérzenét is kapunk hozzá, amik még jobban kiemelik majd a játék szépségét. Hét fajta választható hajófajta van (ami nem sok sajnos) és kilenc választható játékmód, mind offline mind online. Az ellenfeleknek jól megírt mesterséges intelligenciájuk van, akik a fejlesztő urak szerint figyelni fogják a játékstílusunkat és úgy fogják alakítani a stratégiájukat. Őszinte leszek vegyes érzelmeim vannak a játékkal kapcsolatban, de mindenki mérlegeljen maga.

Akinek tetszik az elgondolás és van 20 dollárja, az szedje le a játékot és akkor talán még kapunk pár hasonlót a közeljövőben.
Battleship.com/' target='_blank' rel='nofollow'>Ide kattintva eléred a játék hivatalos honlapját.
Battleship nevezetű csatározós játékhoz.'>
nincs még hozzászólás

Battleship
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljarDAVE profilja