Total War: Warhammer - már a megjelenéstől készülhetnek a modok

2016. május 05.
3.1111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A The Creative Assembly legfrissebb bejelentései szerint már a Total War: Warhammer megjelenésének napján megkapják majd a rajongók a lehetőséget, hogy extra tartalmakat készíthessenek a játékhoz.

A kérdéses PC-exkluzív stratégia ugyanis már a premierkor támogatni fogja a modifikációkat, ezáltal a fanatikusok által készíthető extrákat, hovatovább a Steam Workshop integráció is adott lesz hozzá ebben az időpontban.

A május 24-én érkező Total War: Warhammer esetén egyébiránt a Total War Mod Manager név alatt érhetjük majd el a kérdéses szerkesztőt, amivel bárki korlátok nélkül készíthet majd újdonságokat az alkotáshoz. Mindez különösen annak fényében jó hír, hogy a The Creative Assembly korábban arról beszélt, hogy a legújabb Total War esetében mellőzni fogják ezt az opciót.
Total War: Warhammer megjelenésének napján megkapják majd a rajongók a lehetőséget, hogy extra tartalmakat készíthessenek a játékhoz.'>
4 hozzászólás

Tommy

8 éve, 7 hónapja és 21 napja

Tök jó a hozzáállásuk, ez nagyon fair hogy nem akadályoznak semmit.

válasz erre

kylx

8 éve, 7 hónapja és 22 napja

A moddolás az, ami életben tud tartani egy játékot kegyetlenül sokáig mosolygó smiley Ha egy remekművet hegesztenek a moddolás alá, akkor aztán nem lehet megállítani (Elder Scrolls & Fallout sorozatok tökéletes példák erre)

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 22 napja

Gondolom a modolás bizonyos keretek között zajlik majd, nem lehet olyan modokat készíteni, amikkel könnebb a játék, vagy előnyt szerez a játékos.

válasz erre

Eltohn

8 éve, 7 hónapja és 22 napja

Nagyon helyes! Így kell ezt csinálni!

válasz erre
Total War: Warhammer
7.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja