Toshinden: Visszatér a klasszikus

2008. október 16.
2.1561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A 32 Bit-es éra korai szakaszának két legkiemelkedőbb, térbeli verekedős játék brand-je kétségtelenül a Tekken/Virtua Fighter duó volt.

Míg előbbi PlayStation, addig utóbbi Sega Saturn exkluzív volt az otthoni masinákon. Volt viszont egy multiplatform kihívójuk is, a Takara-féle Battle Arena Toshinden képében. A szintén neves fighter négy epizódot élt meg a Sony masináján (Sega Saturn-on csak kettőt), majd végleg a feledés homályába merült, nem élte túl a nagy generáció váltásokat. Könnyes szemekkel búcsúztunk többen is.

A legfrissebb Famitsu-ban, a Takara bejelentette, hogy, ha bár nem szorgalmazták az ötödik epizód elkészítését korábban, most alaposan leporolják a brand-et, hogy ismét útjára eresszék. Más platform szóba sem jöhetett, csak a Nintendo Wii, amely hétről-hétre, hónapról-hónapra gazdagodik a feltupírozott klasszikusokkal.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mikorra érkezik a legújabb Toshinden játék, de azt megígérem Nektek, hogy ezen a címen nagyon rajta leszek, szívügyem, hogy kiderítsem, milyen lesz valójában, az újjászülető klasszikus brand ötödik installációja. A Famitsu szerint az anyag még igencsak korai stádiumban van, tehát nem a közeljövőben fog megörvendeztetni minket. A történeti szál nem mutat kapcsolatot az előzményekkel és a karakterek sem a régiek lesznek már.

A Tekken és a Virtua Fighter ádáz küzdelme napjainkban is zajlik, de a Toshinden sajnos a két nagyágyú árnyékában elveszett akkoriban. Ezúttal más lesz a megcélzott közönség és mások lesznek a körülmények is. Szívből remélem, hogy sokan lesznek rá kíváncsiak és nem egy újabb játéktörténelmi bukta van készülőben.

Eiji Shinjo örök!


Toshinden: Visszatér a klasszikus - 3. kép

3 hozzászólás

Ryo san

16 éve, 10 hónapja és 7 napja

Imádtam az első részt,az egyik első játékom volt a Ridge Racerrel együtt.Sajna a második résztől zuhanórepülést vett a minőség.Kár érte.
Az új részt már nem erőltetném annyira,bár wii-n talán még tud mutatni valamit.

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 10 hónapja és 7 napja

Öröm látni, hogy rajtam kívül is gondolnak még rá jó szívvel. mosolygó smiley Jómagam is nagy rajongója volnék. A legelső háromdés anyag volt, amit életemben láttam, még annó, a PlayStation megjelenése után. Döbbenetes volt. mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 10 hónapja és 7 napja

YEAAAAHHHH! Imádtam anno ezt a gammát, remélem, igaz a hír, és tényleg lesz új verzió. Ga csak Wii-n lesz, akkor még azt is veszek (most X360-am van)!

Nagyszerű! Még infót, még, még!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja