Toshimichi Mori: Ismét eljött a verekedős játékok ideje

2011. július 06.
4.3811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A nagyjából másfél évtizeddel ezelőtti fellobbanást követően napjainkban ismét komoly sikernek örvendenek a verekedős játékok, ezt feltehetően csak az nem látja, aki nem akarja.

A lényeg, hogy a szakma nagyágyúi tisztában vannak a helyzettel, erről nyilatkozott az Arc System Works egyik vezére, Toshimichi Mori is, akit leginkább a BlazBlue producereként ismerhetett meg a nagyvilág. A neves fejlesztő szerint a Street Fighter IV-nek köszönhetően ismét megnyíltak a kapuk a verekedős játékok előtt.

Mori szó szerint köszönetet mondott a Siliconera csapatának adott interjúban a Capcom alkotásának, hiszen véleménye szerint ha az nem lett volna, manapság továbbra sem jöttek volna divatba az oldalnézetes verekedős alkotások. A producer szerint a játékvilágban a trendek ciklikusan ismétlődnek, volt időszak, amikor a szerepjátékok voltak a menők, de volt, amikor az akciójátékok. Most véleménye szerint eljött az árkád verekedős programok ideje, aminek köszönhetően szerinte a jövőben egyre több efféle játék láthat napvilágot. Ezt csak és kizárólag örömmel nyugtázhatjuk!
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 19 napja

Vendég írta:
luzfgf

luzzmenő smiley
Okos vagywtf smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 19 napja

luzfgf

luzzmenő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 18 napja

hogy vagy módzsingröhögő smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 11 hónapja és 1 napja

Csinálhatnának már egy olyat ami végre jó is!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja