Torrent oldalakon a Battlefield 3 PC-verziója!

2011. október 17.
10.5091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A nagyszabású Battlefield 3 PC-változata váratlanul különféle torrent oldalakra osont fel, ami már csak azért is meglehetősen fájón értintheti a kiadó szerepében tündöklő Electronic Arts-ot, mert a hivatalos európai megjelenéstől még egy egész hét választja el az ígéretes FPS-t.

Kicsivel több mint egy hét múlva ér révbe a DICE reménysége, egyben az Electronic Arts szeme fénye, a Battlefield 3, ámde néhányan szemlátomást nem bírtak az idegeikkel, és idő előtt felpakolták az FPS-t néhány torrent site-ra.

A 9.96GB-os, fekete csomag egy teljességgel játszható single-player kampányt ígér, azonban tudván, hogy a Battlelog - amely szükséges a játék indításához - jelenleg üzemen kívül van, a letöltés nagy valószínűséggel egy lépéssel sem visz közelebb minket a hőn áhított játékélményhez. Ha pedig mégis...

Nos, a játék jogtalan birtoklói kétségtelenül akkor sem lehetnek majd részesei annak az "óriási DLC tervnek", amiről a fejlesztők nemrégiben beszéltek.
Battlefield 3 PC-változata váratlanul különféle torrent oldalakra osont fel, ami már csak azért is meglehetősen fájón értintheti a kiadó szerepében tündöklő Electronic Arts-ot, mert a hivatalos európai megjelenéstől még egy egész hét választja el az ígéretes FPS-t.'>
16 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 3 napja

valószínűleg igen. de talán érdemes lenne valami ellenőrző kóddal ellátni a játékokat így kiderülne honnan került ki...

válasz erre

totyak

13 éve, 7 hónapja és 3 napja

Nem hiszem, hogy ezt a neten való megjelenési dátum ellenőrzést meg tudják kerülni. Maximum aznap lehet játszani, amikor amúgy is megjelenik majd.

válasz erre

marco

13 éve, 7 hónapja és 3 napja

Nem hiába, a warez az egyetlen atomstabilan fejlődő világméretű vállalkozás.mosolygó smiley

válasz erre

lamagra

13 éve, 7 hónapja és 3 napja

Gondolom így is bőven megtérül a fejlesztésbe ölt befektetés, de ez akkor is gáz...

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja