Törölték a Metal Gear Solid: Philanthropy folytatását

2014. október 22.
1.7121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hiába alkotott kiemelkedőt a Metal Gear Solid: Philanthropy-val a rajongókból álló Hive Division, és hiába nyerték el kisfilmjükkel még Hideo Kojima csodálatát is, a legfrissebb hírek szerint a fan film egyszeri és megismételhetetlen volt.

A csapat ugyanis bár szeretett volna egy folytatást készíteni hozzá, aminek neki is álltak, azonban közleményük szerint jogi problémákba ütköztek, amelyeket túl rizikós lenne figyelmen kívül hagyniuk, ezáltal inkább leállították a Metal Gear Solid: Philanthropy folytatásának munkálatait.

Noha a Hive Division ügyelt a diszkrécióra, a fentiek alapján úgy tűnik, hogy a Konami nem akart engedélyt adni a folytatásra, amiből egyes források szerint arra következtethetünk, hogy a kiadó talán egy saját Metal Gear Solid filmet szeretne készíteni a jövőben.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 3 hónapja és 1 napja

Annyira béna, hogy kreatív embereket korlátok közé szorítják, mert éppen nem ők birtokolják a jogokat. Állást kellene nekik kínálni és leforgatni egy egész estés filmet. Kasszasiker lenne.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 3 hónapja és 1 napja

Ha engedélyeznék nekik a filmeket, akkor elvinnék a sztorit egy olyan irányba, hogy az már nem lenne összeegyeztethető a játékok sztorijával. Aztán ha a fanfilm túl népszerű lesz, akkor a végén a rajongók még kérik, hogy arra haladjon inkább a sztori röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja