Töröltek három korábban bejelentett Final Fantasy XV DLC-t, csak az Episode Ardyn maradt meg

2018. november 08.
3.8131
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő híreket közölt a Square Enix csapata, miután ugyanis kiderült, hogy óriásiak a cég veszteségei, a csapat ott próbál megszorításokat alkalmazni, ahol az a legfájdalmasabb a rajongóknak, így kiderült, hogy három Final Fantasy XV DLC-t is a kukába hajítottak.

Most már tehát mérget vehetünk arra, hogy jövő tavasszal frissül utoljára a nagyszerű JRPG, lévén az Episode Ardyn megmaradt a sorban, ahhoz egy friss trailert is kaptunk, azonban az Episode Aranea, az Episode Lunafreya és az Episode Noctis biztosan soha nem készülhetnek el.

Öröm az ürömben, hogy a hirtelen jött kaszálások nem érintették a Comrades DLC-t sem, a Final Fantasy XV többjátékos mókáját kínáló bővítmény ugyanis a korábbi terveknek megfelelően december 12-én biztosan megjelenik majd PS4-re és Xbox One-ra is, amit a csapat egy újabb trailerrel nyomatékosított.

Nézd nagyban ezt a videót!

2 hozzászólás

rDAVE

4 hónapja, 3 hete

Azért két éves már a játék, 2016 novemberében jött ki. Ahhoz képest jó ideig tolták bele az ingyenes és fizetős tartalmakat is. Túl lehet élni, inkább haladjanak a FF7 remake-kel.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 3 hete

Hát az igen! WTF?

válasz erre
Final Fantasy XV
18.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljakylx profiljaNeurotic profiljaEAG1 profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profilja