Törölték az Evo 2020 digitális eseményt, mert az egyik szervezőt zaklatással vádolják

2020. július 03.
12.1821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A verekedős játékok gigabajnokságaként ismeretes EVO 2020 a legutóbbi infók szerint digitális vizekre evezett volna a koronavírus miatt, így az EVO Online berkein belül szándékozták megtartani az annuális esemény, azonban most ezt a kezdeményezést is eltörölték.

A dolog mögött viszont sokkal bizarrabb indok húzódik meg, mint azt elsőre hinnénk: az event mögött álló egyik fejesével, illetve az EVO társalapítójával és vezérigazgatójával, Joey Cuellerrel szemben érkeztek vádak, ami miatt a szervezet megvált tőle.


Egy 19 éve történt esetről van szó, miszerint Cueller fiatal fiúknak adott pénzt, hogy alsógatyában ugráljanak egy golfpálya vizében. Egy profi játékos, Mikey "Crackpr0n" Pham borította a bilit, mely szerint 20 dollárt adott neki azért a férfi anno, hogy ezt megtegye, illetve mutassa meg a péniszét.

Crackpr0n elfogadta ezt a pénzt anno, úgyhogy érthetetlen, mire fel ez az utólagos karriergyilkolási ambíció, főleg, hogy akkor már 17 éves volt, ergo tudta mire vállalkozik, de egy biztos: Cueller pályájának lőttek, és ismét sikerült valakit betiltatni. Cueller egyébként azóta írt egy bocsánatkérő tweetet is, de szinte biztos, hogy ezek után nemigen lesz a nyilvánosság előtt.

digitális vizekre evezett volna a koronavírus miatt, így az EVO Online berkein belül szándékozták megtartani az annuális esemény, azonban most ezt a kezdeményezést is eltörölték.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 1 hónapja és 13 napja

Hihetetlen...sok sok éve történt minek foglalkozni ezzel?!

válasz erre

Direktor

4 éve, 1 hónapja és 13 napja

És ezért miért kell törölni az eseményt?! Nem értem.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
EVO 2020
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja