Törlésre került a Starbreeze egyik projektje

2010. március 24.
1.7691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts és a Starbreeze stúdiója manapság két bejelentett projekttől volt hangos, ha egy lapon említettük őket.

A tegnapi napon azonban kiderült, hogy a két videojáték közül az egyik mára sajnos sírba szállt, avagy törölve lett. A sajnálatos tényről hivatalos közleményből értesültünk, azonban abban elfelejtették közölni - nyilván szándékosan -, hogy melyik alkotás is került kukázására. A választható lehetőségek között a Syndicate, illetve a Bourne kapott helyet, a kettőjük közül az egyik így mára már biztosan katatón állapotban létezik csak.

Hogy vajon melyik, az egy kiváló kérdés, ám bármennyire is jó, sajnos megválaszolatlan. Egyes források a Jason Bourne nevével fémjelzett programot vélik töröltnek, és bár ettől lehetne nagyobb anyagi sikert várni, mégis ennek a szemétbe dobása a valószínűbb. A Syndicate nevű, többek véleménye szerint is életben tartott projekt ugyanakkor egy remake, a feldolgozásokkal pedig nagyon sokan fürödtek már be a múltban, mégis számára látunk több esélyt az életben maradásra. Reméljük hamarosan pontot tehetünk az ügy végére, annyit viszont biztosra vehetünk, hogy az egyik projekt törlése a másik érdekében volt!

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja