Törd fel a digitális malacperselyt, mert elrajtolt a Steam Summer Sale

2019. június 27.
5.5071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha te is kedveled a digitális játékokat, és minden évben a Steam nagy leárazásaira vágysz, akkor most itt az ideje feltörni a malacperselyt, mert elrajtolt a Steam Summer Sale, mely július 9-ig várja ajánlatokkal a rajongókat.

Az ajánlatokat pedig ezúttal is brutális akcióknak értsük, hiszen a Steam megint nem viccelt, már kezdésnek is 70 százalékkal letolta a The Witcher 3: Wild Hunt komplett kiadásának árát, de a 67 százalékkal olcsóbban kínált SoulCalibur VI vagy a féláron dobált Monster Hunter World és Assassin's Creed Odyssey sem rossz ajánlat.

A Steam Summer Sale-hez egyébiránt egy versenyt is elindított a Valve Steam Grand Prix név alatt, amihez szintén érdemes lehet csatlakozni, hiszen a csapatos küzdelmek során rengeteg jutalmat érhetünk el és megannyi ajándékot szerezhetünk a nyári vásár végéig.
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Őszintén szólva én csak azért lépek be ezekre a Sale-ekre, mert olyankor van mindenféle kártyagyűjtő játék, amit el lehet adni Nevetséges összegért ugyan, de elszórakozok vele. Egyre kevesebb időm és kedvem van játékra. Lehet, hogy felnövök?

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Szerintem én se veszek semmit, már egy jó ideje nincs PC-re olyan játék amit megvennék.
Majd játszok azzal a halom játékkal ami már egy ideje megvan. Tegnap már csak letölteni tudtam kipróbálni nem a Prey: Mooncrash DLC-t. Ezt is akciósan vettem csak még nem volt vele időm játszani.

válasz erre

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

SEmmit nem fogok idén venni, nincs olyan játék ami nincs meg, de rá lennék kattanva.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljagery1113 profilja