Torchlight: Megérkezett a kipróbálható verzió

2009. október 28.
2.9811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi nap folyamán elméletileg már minden érdeklődő belevethette magát a Torchlight feltérképezésébe, hiszen a Hellgate: Londonnal megbukott Flagship Studios romjain alakult Runic Games, zökkenőmentesen leszállította nekünk az alkotást, amelyért cserébe mindössze 16 eurónyi összeget kérnek el.

Azonban bizonyára akadtak játékosok, akik ezt a pénzt nem merték magabiztosan kifizetni a több helyen is Diablo-klónnak kikiáltott alkotásért, és takaréklángra téve magukat, várakoznak egy-egy biztos támpontért, amely a mai napon meg is érkezett.

Az illetékesek ugyanis úgy döntöttek, hogy megjelentetnek egy kipróbálható verziót játékukról, amely természetesen teljesen ingyen elérhető minden érdeklődő számára, méghozzá a Steam rendszerén. Az érdekes - helyenként -, talán már idejétmúlt grafikával, de roppant hangulatos világgal rendelkező program jelenleg még csak egyjátékos élvezeteket ad, de még ebben az évben elkészül az MMO része is, amely újabb kapukat nyit meg a játékosok számára.

Ha korábban már felkeltette érdeklődésedet a program, de nem mertél beruházni rá, akkor itt a nagy alkalom, csak kattints az alábbi linkre, és töltsd le a demóját, majd ha megtetszett, ne sajnáld kifizetni a fejlesztők munkáját. Gépigényt a link alatt találhattok, bár azzal gondja aligha lesz bárkinek is.

Torchlight demó

Torchlight hivatalos rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows 2000 vagy újabb
Processzor: x86-kompatibilis 800 MHz processzor
Memória: 512 MB
Grafikus kártya: DirectX-kompatibilis 3D grafikus kártáyk, 64 MB V-RAM-mal (például: ATI Radeon 7200, NVIDIA GeForce 2 vagy Intel GMA 950)
DirectX verzió: 9.0c
HDD: 400 MB szabad hely a merevlemezen
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja