Torchlight: Januárban bedobozolódik a játék

2009. november 06.
2.1051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi nap késő esti óráiban, a Hellgate: Londonnal megbukott Falgship Studios romjain alakult, és több Blizzardos arcot is magába tömörítő Runic Games egy olyan bejelentést tett, amely garantáltan megörvendezteti a Diablo-klónok szerelmeseit.

Szólóban és MMO stílusban is játszható Torchlight című alkotásuk ugyanis, a jövő esztendő januárjában végre bedobozolódik, annak ellenére, hogy eddig úgy tűnt, kizárólag digitális formátumban lesz elérhető. Mivel azonban a játék várakozásos felül teljesített, egy kisebb kiadó rögtön le is csapott a projektre.

Ennek hála a 2010-es esztendő január havában - bővebbet egyelőre nem tudunk -, az Encore Software kiadásában fog dobozokban is elérhetővé válni a program, amit az első komolyabb patch is kísérni fog, melyben megtalálható lesz egy Mod Tools, amellyel könnyen és egyszerűen, még a rajongók is bele tudnak nyúlni a játékba, és ahhoz új tartalmakat varázsolni. A véletlenszerűen generálódó labirintusuk, a kiváló történetvezetés, a sok-sok gyűjtögetés, és egyéb hack n slash szerepjátékokra hajazó tényezők miatt addig nem is lesz igazán szükség erre a kis szerkesztőre, pláne, ha az év végére ígért MMO üzemmód is befut hozzá, hiszen a koronát mégis csak az teszi fel a Torchlight névre.

Egy szó, mint száz, aki nem szereti a digitális formátumot, az januárban kézzelfogható dobozban a polcára teheti a Torchlight-ot. Köszönjük...

4 hozzászólás

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 4 napja

Januárban bedobozolódik a játék +1 patch-csel, állítja a cikk... Május van...!!!

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 23 napja

Hát voltál már szemészeten? Még hogy nem véletlen generálás
Király a játék 9/10

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 16 napja

nekem most kell a játék

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 17 napja

"A véletlenszerűen generálódó labirintusuk, a kiváló történetvezetés, a sok-sok gyűjtögetés", pf...

Hát nem éppen véletlen generálás, kiválló történet, sztem ló****, sok-sok gyüjtögetés?... igen minden mob dob szinte valami ****t.... igen kell gyüjtögetni csak felesleges

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaGamePlay profiljagery1113 profilja