TOP10-ben az Assassin's Creed: Jelenések - a Te segíségeddel nyer is!

2013. április 17.
2.1161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Tavaly már sikerült a Fumax kiadónak bejutnia a Libri Aranykönyv szavazásának TOP50 könyvei közé két Assassin's Creed regénnyel is.

Idén sincs ez másként, sőt a siker még nagyobb, hiszen most a TOP10-es megmérettetés következik! Az Oliver Bowden által írt Assassin's Creed regények népszerűsége hazánkban továbbra is töretlen, így talán nem is olyan meglepő az eredmény.

Az Assassin's Creed: Jelenések regénnyel kedvenc gamer könyv kiadónk a Libri Aranykönyv olvasói szavazás TOP10-es listájának külföldi szórakoztató irodalom kategóriában méretteti meg magát idén. Ez a szavazás a tavaly megjelent könyvek közül hivatott eldönteni, hogy melyek nyerték el leginkább az olvasók tetszését. A Jelenések egyébként sorozat negyedik kötete, és az Ezio-Altair ciklus zárása.

A Fumax kiadó és a Game Channel buzdít mindenkit, hogy szavazzon a www.libri.hu/aranykonyv címen, ezzel is kifejezve azt, hogy ennek a fajta irodalomnak igenis helye van nem csak a gamerek szívében, hanem a legtöbb könyvespolcon is.

A cél az első hely megszerzése, amihez "mindössze" arra van szükség, hogy a többi kilenc jelöltet kiüsse, amelyek között olyan írók művei is szerepelnek mint Ken Follett vagy George R. R. Martin. Természetesen a győzelemre csak akkor van lehetőség, ha még többen szavaznak a könyvre mint eddig.

A Fumax kiadó arra kér minden gamert, akinek van pár szabad perce, hogy szavazzon a kötetre, és így részese legyen annak az eseménynek, amikor a magyar kulturális életnek rá kell döbbennie, hogy hazánkban is felnőtté vált a videójátékos kultúra, amellyel ezentúl nagyon komolyan számolni kell.

A szavazáshoz szükséges egy egyszerű regisztráció, majd a szórakoztató irodalom kategóriába belépve, a külföldi fülre kell kattintani és ott a jobb szélső, aranyszínű kockákra kattintva lehet ajánlani az adott könyvet. Egyszerre akár több könyv is ajánlható. Szavazni április 30-ig lehet!

Akkor hát KLIKK IDE és hajrá, mi már leadtuk a szavazatunkat! Sok sikert a Fumaxnak!
8 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 27 napja

Nagy gratula nekik innen is!

válasz erre

marco

11 éve, 9 hónapja és 27 napja

A kiadó jelezte, hogy a harmadik helyet érte el a könyv, ami szuper eredmény egy olyan versenyben, ahol George R. R. Martin és Ken Follett mellett kellett bizonyítani! Gratulálunk!

válasz erre

csirkee

11 éve, 9 hónapja és 27 napja

Sajnos nem ők nyertek szomorú smiley pedig jó lett volna, de az is tény, hogy sok jó könyv volt az első 10-ben

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 21 napja

Szavazat leadva!

válasz erre

csirkee

11 éve, 10 hónapja és 21 napja

Meg is érdemlik ezt a szép eredményt. Sőt én remélem h nyernek is mosolygó smiley tuti szavazok

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 21 napja

Nem sikerül regelnemszomorú smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 21 napja

Na ez már komoly eredmény!meglepett smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 21 napja

Sok sikert nekik!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja