Too Human: Berserk Skill

2008. június 03.
2.9421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Silicon Knights Too Human játéka ismét a hack'n'slash híveinek fog felejthetetlen pillanatokat okozni.

Az Unreal Engine 3 teljesít a látvány alatt szolgálatot, ami egy bíztató előjel, de vajon a látomásaink valóban minőségi formát öltenek magukra? Érzésem, meglátásom szerint igen. A Too Human egy trilógiának megálmodott saga első epizódjaként kíván bemutatkozni idén szeptember végén, kizárólag a Microsoft második csodamasináján, Xbox 360-on.

A történet klasszikus, a körítés vadonatúj. Az ősi múltban az istenek valóban léteztek, ám csak kibernetikus emberi alakokban öltöttek formát. Baldur fia, Odin is egy ilyen istenség akinek kötelessége az emberek védelmében szembeszállni a hipermodern robotokkal, amelyeket egyetlen cél vezérel csupán. Kiírtani az emberi fajt.

A legutóbbi képtár után ezúttal egy látványos mozgóképpel jelentkezünk, melynek segítségével bepillantást nyerhetünk a játék karakter fejlesztő szekciójába, majd akcióban is megleshetjük a jövevényt. Ha valamire, akkor a Devil May Cry-ra rettenetesen hajaz a játékmenet. A dupla lőfegyver, a kardos hadonászás, a mozdulatok, mind-mind Dante akcióit idézik.

Egy vérbeli hack'n'slash készül tehát megjelenni augusztus végén, amely még csak a kezdete egy három részes saga-nak. Az Xbox 360-as tábor hentesei alaposan ki vannak szolgálva, hiszen a Devil May Cry 4 után érkezik az exkluzív Ninja Gaiden II, majd befut a szintén kizárólagosságot élvező Too Human is. Panaszra nincs okunk. Tessék, lássék.

Berserk Skill
#tv#
Too Human játéka ismét a hack'n'slash híveinek fog felejthetetlen pillanatokat okozni.'>
3 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 2 napja

Shade írta:
Ez van pc-re?
A Too Human nincs PC-re. Tudtommal abszolút nincs.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

Shade

16 éve, 2 napja

Ez van pc-re?

válasz erre
Too Human
16.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljatotyak profilja