Tony Hawk: Ride: Xbox 360 exkluzivitás az Egyesült Királyságban (Update)

2009. május 20.
1.9331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Activision egy váratlan bejelentéssel rukkolt elő nem rég, mely szerint az idén érkező Tony Hawk: Ride, Xbox 360 exkluzivitást fog élvezni az Egyesült Királyságban.

A sorozat legújabb tagját a múlt héten leplezte le a világ legnagyobb játékkiadója, egy speciális perifériával az oldalán. A kerekeit vesztett, műanyag gördeszka veszi majd át a kontrollerek szerepét, gombokkal az oldalán, forradalmasítva az egykoron elsöprő népszerűségnek örvendő sorozatot.

Forradalom lesz, de, hogy népszerűség is társul-e mellé, azt már erősen megkérdőjeleznénk, elsősorban a minden bizonnyal méregdrága kiegészítő okán. Igazából nem tudunk még sokat a multiplatform produkció következő felvonásáról, a leleplezés meglehetősen szűkmarkúan bánt az információkkal, viszont a két hét múlva megrendezésre kerülő E3 szóra bírja őket, jelen lesz a játék expón.

Az Activision legfrissebb jelentéséből kiderült, hogy a briteknél a Ride, Xbox 360 kizárólagosságot élvez majd, ám ez valószínűleg nem fogja érinteni az európai régió többi szegmensét, ahogy várhatóan az Egyesült Államokbeli kiadást sem. A Tony Hawk: Ride, PlayStation 3, Xbox 360 és Nintendo Wii konzolokra lett bejelentve, de mint látható is, adódhatnak területi exkluzivitások. Egyelőre ennyit tudunk, az esetleges fejleményekről természetesen beszámolunk Nektek.

Update: Az újabb információkra nem kellett tovább várnunk, az Activision szíves elnézését kéri a reggel hibásan leközölt jelentésért. A kiadó helyesbítése után a Tony Hawk: Ride a briteknél is multiplatform megjelenést kap, azaz érkezik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo Wii-re egyaránt. Drámai dolgok ezek.
3 hozzászólás

Ryo san

16 éve, 2 hónapja és 14 napja

A Ride az ami nem hat megröhögő smiley

válasz erre

FutuRetrO

16 éve, 2 hónapja és 14 napja

Mi? Az exkluzivitás, vagy a Ride és a deszkája? nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Ryo san

16 éve, 2 hónapja és 14 napja

Nem tudtam mi hiányzik,vagyis inkább tudtam hogy ez nem hiányzik nekem.nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja