Tony Hawk: Ride: A fejlődés ára

2009. május 26.
1.7271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A napokban leleplezett, következő Tony Hawk epizód egy lényegi újítást kíván bevezetni a sorozatba, amely egy részről megreformálhatja a virtuális gördeszkázás műfaját.

Az Activision ősszel érkező alkotása egy vezeték - és persze kerekek - nélküli deszkával toldja meg a játékot, az új periféria hozná elviekben az extrém sportág autentikáját, de mindezt vajon milyen áron tenné? Hivatalos árszabás nem lett bejelentve, de a GameStop már ismeri a horror összeget.

A szóban forgó üzletlánc kilistázta a terméket, amely október tizenharmadikán fog előreláthatólag befutni készletre és kemény 120 Dollárba fog kerülni, játékostól, deszkástól, mindhárom (PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii) platformon.

Az utóbbi időben a Tony Hawk sorozat neve igencsak megkopott, és az EA-féle Skate megjelenése sem tett jól a patinás sorozatnak. Ezen a ponton merülhet fel bennünk a kérdés, hogy egy lecsúszott franchise-t mennyire volt okos dolog egy méregdrága csomaggal visszahozni a rivaldafénybe?

A Ride mellé pakolt deszka ugyebár elviekben nem egy külön megvásárolható, plusz élményt nyújtó játékvezérlő, hanem kötelező jellegű periféria, tehát aki gördülni kíván az újabb epizódban, 120 Dollárért teheti meg, bármely konzolon is vág neki a trükközésnek. Neked vajon megér ennyit ez a móka?

GameStop: Tony Hawk: Ride
1 hozzászólás

Rambo

16 éve, 2 hónapja és 10 napja

Ötletesnek ötletes, csak éppen drága, ráadásul 5000 Ft környékén már simán lehet kapni egy gördeszkát, aki nagyon akar, az ne a TV előtt tolja. Főleg, hogy úgy nem csak a test, de a konzol és a TV épsége is veszélybe kerül(het). mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja