Tony Hawk's Pro Skater HD: Júliusi megjelenésről árulkodik az Xbox.com ismertetője

2012. június 04.
1.5691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Amennyiben hatodik érzékünk - na meg az Xbox.com terméklistája - nem csal, rövidesen egy minden ízében és pixelében megfiatalított Tony Hawk tér vissza hozzánk egyenesen 1999-ből, a PlayStation virágkorából.

A frissen napvilágot látott termékismertető szerint sutba vághatjuk a "hádéesített" Tony Hawk's Pro Skater júniusi megjelenést sugalló elméletét, ám aggodalomra semmi ok, a gyermekkorunk vitathatlanul egyik legkiemelkedőbb játéka ugyanis mindössze egy hónappal később száll a gördeszka nyergébe, egész pontosan: július 11-én.

A játék tömjénező szövegében ez áll:

A Tony Hawk's Pro Skater HD az Xbox LIVE Arcade egy letölthető címe, amely a klasszikus THPS játékok elemeit frissítő update-tel látja el egy merőben újszerű gördeszkás élmény érdekében.

Az ismertető alapján a ráncfelvarrás a Robomodo sebészkése nyomán történt, méghozzá a Neversoft eredeti kódjaira építve, s a kiadásban az eredeti játék, valamint a második rész legszabatosabb pályái szerepelnek, így például a Warehouse, a School 2, a Mall, a Phoenix, a Hangar, a Marseilles és a Venice.

A HD-sítés folyamata során úgy fest, tartalmi bővítésre is sor került, a leírás szerint ugyanis a játékban old school és new school karakterek egyaránt képviseltetik magukat (csak hogy néhányat említsünk: Nyjah Huston, Chris Cole, Eric Koston, Andrew Reynolds, Rodney Mullen, Lyn-z Adams Hawkins, Pastrana, Riley Hawk és persze Tony Hawk), illetőleg a zenefelhozatal is nyakon lett öntve egy-két újabb muzsikával és a játéktól immáron az online multiplayer módok sem állnak távol.

A rajongók izommemóriáját kihasználva a játék visszatér a kontrollerekhez, a tébolyult mutatványok kombinálása nyújtotta élvezetre fókuszálva. A szemrevaló látvány és a Tony Hawk játékok eddigi legjobb vezérlésének egyvelegével az élmény páratlan, egyszersmind időtlen lesz.
2 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 7 napja

Vendég írta:
Az első HD, aminek örülök!
Szintúgy. Számomra kihagyhatatlan.

válasz erre

Vendég

8 éve, 1 hónapja és 8 napja

Az első HD, aminek örülök!

válasz erre
Tony Hawk's Pro Skater HD
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaGargameth profiljaMarduk profilja