Tony Hawk: Shred: Launch trailer

2010. október 28.
2.9511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Activision Blizzard nemrég hozta nyilvánosságra a Tony Hawk: Shred című program pontos megjelenési időpontját, most már tudjuk, hogy a késztermék idén október 29-én fog megjelenni Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Nintendo Wii-re.
 

A napokban bemutatták a produktum launch trailer-ét is, amely azt improvizálja, hogyha rááll valaki a gördeszkára, akkor az egész ház az ő mozgását fogja követni, ezért nem árt előtte rögzíteni a berendezési tárgyakat, ugyanis ez egy ütős játék.

A kiadó az alkotását elsősorban a fiatalabb felhasználók számára készítette, ezzel kívánják felhívni a figyelmet a mozgáshiány életmódra és arra, hogy aki nem edz rendszeresen, az legalább a játék alatt emelje fel a hátsóját a kanapéról. A szoftverben nemcsak deszkán mutathatunk be különböző trükköket, hanem snowboard-on is, természetesen a produktumhoz jár egy gördeszka kontroller. A Tony Hawk: Ride alcímre keresztelt epizód egyáltalán nem volt sikeres, remélhetőleg a mostani rész nagyobb durranás lesz. Az Activision Blizzard jelenleg pozitívan tekint a jövőbe és szerintük nagyszerű lett a legújabb projektjük és kizárt, hogy ez is bukásra legyen ítélve. Szó, ami szó, ez majd elválik, miután az érdeklődők kipróbálták a programot.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 11 hónapja és 11 napja

Idén október 29-én, tehát holnap jelenik meg. Viszont én nem osztozom a kiadó bizakodásában, mert szerintem ennek a játéknak már most annyi. Már kevés az, amit adnak, nem elég húzócím.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt