Tony Hawk: Shred: Képek a játékról

2010. augusztus 09.
3.1361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Activision Blizzard nemrég hivatalosan is közzétett néhány új képet a felhasználók számára a készülő Tony Hawk: Shred című programról.
 

Az egyik illusztráció arról árulkodik, hogy a játékosok nemcsak gördeszkán mutathatnak be különböző trükköket, hanem snowboard-on is. A készítők azt nyilatkozták, hogy a szoftvert cel shaded grafikával látják el. A matéria PlayStation 3-as változata előreláthatólag idén ősszel fog megjelenni. Ezen kívül több platformra is kibocsájtják a terméket, többek között PC-re, Xbox 360-ra, PlyStation 2-re, PlayStation Portable-re, PlayStation 3-ra, Nintendo DS-re és Wii-re.

Az első epizód elég botrányosra sikeredett, de a kiadó nem adja fel és nemsokára kibocsájtja a második részt is, hátha ez jobban elnyeri a felhasználók tetszését. A Tony Hawk: Shred-hez gördeszka kontroller is jár majd, ez alól az első epizód sem volt kivétel. A készítők szinte semmit sem árultak még el a készülő produktumról, de később várhatóan több információt tesznek közzé a játékosok részére. A programon a Robomodo fejlesztőcsapata dolgozik, Tony Hawk pedig azt nyilatkozta a Twitter közösségi weboldalon, hogy ez az alkotás messzemenően jobb lesz az első résznél és nemsokára közzé tesznek néhány információt a felhasználók számára.


Tony Hawk: Shred: Képek a játékról - 2. képTony Hawk: Shred: Képek a játékról - 3. képTony Hawk: Shred: Képek a játékról - 4. képTony Hawk: Shred: Képek a játékról - 5. képTony Hawk: Shred: Képek a játékról - 6. képTony Hawk: Shred: Képek a játékról - 7. kép

2 hozzászólás

Shadow

12 éve, 2 hónapja és 8 napja

hát ien grafikát...
az ien játékokban pedig jo a grafika de ebben
(azért remélem jo lessz a játék^^)

válasz erre

Shade

12 éve, 2 hónapja és 8 napja

pc-re és psp-re is? Biztos akkor valami z@r' target='_blank' rel='nofollow'>sz@r lesz.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaKisember001 profilja