Tony Hawk maga is egy új játék bejelentésére készül

2011. december 07.
1.8781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Tony Hawk sorozat az elmúlt időkben nemigen hallatott magáról - alighanem bevágta a durcit a legutóbbi címeit kísérő...

nos nem éppen osztatlan siker láttán -, azonban minden jel arra mutat, hogy a franchise mentora nem aggatta végérvényesen falra virtuális gördeszkáját. Olyannyira nem, hogy nem kis meglepetésünkre a deszkás-legenda személyesen készül begördülni a VGA porondjára, hogy beharangozzon egy újabb játékot. És őt ismervén meglehet, ez alkalommal sem a golfra helyeződik a hangsúly.

Egy, a Twitteren közhírré tétetett posztjában Tony Hawk őeminenciája Waltergate-botránnyal vetekedő burkoltsággal számolt be hétvégi programjáról, mely többek közt az olyan kulcsszavakban bővelkedik, mint "új", "készülő", "szombat", "Spike Video Game Awards". De hogy lássátok, miről van szó:

"Szombaton bejelentem valami új cucc közelgő megjelenését; a Spike Video Game Awards-zal egy napon. Véletlen? Nem hinném."

Figyelembe véve, hogy a legutóbbi két játék - nevezetesen a Ride, valamint a Shred - nem hozott sokat a konyhára, joggal tehetjük fel a kérdést: vajon ezúttal mekkora tömeget mozgat majd meg Tony uraság és az ő újdonsült barátja?
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 13 napja

RKO

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 14 napja

Semekkorát. Szerintem. Ez a játék nem jó.

válasz erre

Shade

13 éve, 4 hónapja és 14 napja

Meg kiadhatnának végre egy normális gördeszkás játékot pc-re is...

válasz erre

totyak

13 éve, 4 hónapja és 14 napja

Ha normális játékot raknak össze, felőlem jöhet a cucc, mert elég szórakoztató. De amikor trágya vackot kapnak a játékosok, akkor ne csodálkozzanak, ha nem túl szívélyes a fogadtatás.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljaManiac profiljamarco profilja