Tonnányi újdonságot jelentettek be a Final Fantasy XIV Shadowbringers bővítményével kapcsolatban

2019. március 23.
5.7841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Final Fantasy XIV játékosnak lenni mostanában roppant jó dolog, lévén a Square Enix eddig is pumpálta a friss kontentet az MMORPG-be, ráadásul most jön a Shadowbringers DLC nyáron, amit a játék tokiói fan fesztiválja során tovább konkretizáltak.
 

Közel másfél órán keresztül sorolták az újdonságokat, kezdve a sort egy vadonatúj Jobbal, ami nem más, mint a Dancer. Jól sejtitek, a Dancer táncmozdulatokra hajazó harcstílussal bír, illetve a képességei is ebből a művészeti ágból merítkeznek, sőt akár még buffolni is tudja ezáltal a társait.

Egyébiránt egy távharcos, a DPS-re erősen építő Jobról van szó, főként dobófegyvereket használ, és 60. szinttől lehet választani.Egy vadonatúj játszható fajt is bejelentettek, a Hrothgart, mely amolyan macskaszerű emberként tudható be - férfi és női variánsban egyaránt elérhető lesz, illetve két klánhoz is szegődhetünk, ha erre esik a választásunk.Két, korábban még nem látott város érkezik Crystarium és Eulmore képében, azonban friss Beast Tribe is kerül a szoftverbe, konkrétan a Dwarves, azaz a törpök, akikről egyelőre annyit tudunk, hogy főként a bányászatban és a kohászatban jártasak, a szokásosnál is szakállasabb lényekkel van dolgunk, illetve mindig sisakot viselnek, még az étkezőasztalnál is. Remélem jegyzeteltek, ez nagyon fontos adalék!

Végezetül megszellőztettek egy vadonatúj, 8 fős raid-sorozatot, amiben maga Tetsuya Nomura is közreműködik, konkrétan karakterek és főellenségek tervezése tekintetében.

A tervek szerint július 2-án jön a Shadowbringers, bár early access állapotban már június 28-án hozzáférhetünk. Még egy 6 perces kis trailerrel is meglepték a jelenlévőket, de voltak olyan rendesek a fejlesztők, hogy közzétették az anyagot:

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Vidoros

2 éve, 2 hónapja és 22 napja

Hangulat nagyon komoly. Neki kéne állnom végre!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Brutál igényes!

válasz erre

C64 fun

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Uhhh wow, lenyűgöző!

válasz erre

Direktor

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Hát én mindig csorgatom a nyálam ezeknél az FF videóknál. Elképesztő, rohadtul tetszik!

válasz erre

Patrik94

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Ejj de ****a kis videógyűjtemény!

válasz erre
Final Fantasy XIV: Shadowbringers
12.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt