Tonnányi pozitív értékeléssel árasztották el a játékosok a No Man's Sky-t

2018. július 26.
1.6901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pár napja már itt van közöttünk a NEXT frissítés, a játék elérte azt az állapotot, melyet Sean Murray és csapata két éve megálmodott a No Man's Skynak, bekerült a multiplayer mód, a játékosok pedig elkezdtek megbocsátani a borzasztó indulásért.

Az elmúlt harminc napban több, mint 3 ezer játékos nyomott valamilyen értékelést a stuffra, ezeknek a 84 százaléka pedig pozitívan ítélte meg a Hello Games munkáját, így elérve a "Vegyes" osztályzatot Steamen. A játék egyébként most féláron beszerezhető az említett platformon, ennyi zöldhasúért talán még a szkeptikusok is hajlandóak tenni vele egy próbát.

Ha a No Man's Sky megjelenése utáni csúfos lebőgése után valaki azt mondja, hogy két évvel később újra felkerül a térképre, az emberek pedig ismét zabálni fogják, valószínűleg nevetve legyintettünk volna, de örülünk, hogy végül ez megvalósult.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

Plusz 2 évet kellett volna fejlesztésre fordítani és akkor jobb lehetett volna egy fokkal, de így is dicséretes hogy sokat fordítanak a játék javítására.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 2 hónapja és 20 napja

totyak írta:
Biztos, hogy a játékosok nyomják azt a tonnányi pozitív értékelést?
Yep! Már nem merem megmondani mennyi órát mentem tegnap este óta. Vannak bugok a patch miatt, de maga a multi gond nélkül megy és az új dolgok is működnek. Már készülget a hotfix is... Akármennyire is elrontották a startot nem érdemlik meg, hogy a jelenlegi állapotában 40-50%-os legyen a játék, annál azért jobb cucc. Plusz PS-en és Steamen is akciós most.

válasz erre

totyak

2 éve, 2 hónapja és 21 napja

Biztos, hogy a játékosok nyomják azt a tonnányi pozitív értékelést?

válasz erre

Vidoros

2 éve, 2 hónapja és 21 napja

Nafene! Hajrá, még a végén tényleg megcsinálják az igazi játékot!

válasz erre
No Man's Sky
10.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaNeurotic profiljanurbanu profilja