Tonnányi merchandise termékkel támogatja meg a Red Dead Redemption 2 érkezését a Rockstar

2018. augusztus 31.
4.1011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rockstar bejelentette, hogy minden téren szeretnék megtámogatni a Red Dead Redemption 2 megjelenését, aminek apropójából egy sor kapcsolódó merchandise terméket tesznek elérhetővé a rajongók számára.

A többnyire általános használati- vagy dísztárgyak mindegyike logózott termék lesz, és egészen elképesztő dolgokat is találhatunk köztük, így a dinamitot formázó gyertyán és USB-töltőn át, a gyufáig és az öngyújtóig bezárólag készítenek kitűzőket, jegyzetfüzetet, pénztárcát, fémvonatot, sörnyitót, telefontokot, egy halom pólót, sőt mi több, még dominót is.

Az Outlaw Essentials Collection névre keresztelt gyűjtemény darabjai kizárólag a Rockstar Warehouse-ból lesznek megvásárolhatók a jövőben, ha pedig szívesen megnézegetnéd az egyes termékeket, a Rockstar Games hivatalos honlapján már most megteheted.
Red Dead Redemption 2 megjelenését, aminek apropójából egy sor kapcsolódó merchandise terméket tesznek elérhetővé a rajongók számára.'>
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 1 hónapja és 10 napja

Mázli, hogy nem rajongok kifejezetten a játékért (meg hogy csóró vagyok), mert van itt pár jó darab. Sajnos az árak viszont el vannak szállva. GTA relikviákat is ezért nem gyűjtöm már, csak a sorozat darabjait, de azt minden mennyiségben.

válasz erre

M.O.R.P.H.

6 éve, 1 hónapja és 13 napja

kylx írta:
PCre megjelenés az nincs, ez van.
Szerintem sajnos nem is lesz!

válasz erre

Direktor

6 éve, 1 hónapja és 13 napja

Hozzánk is jöhetne egy két dolog.

válasz erre

kylx

6 éve, 1 hónapja és 13 napja

PCre megjelenés az nincs, ez van.

válasz erre
Red Dead Redemption 2
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja