Tomoyuki Tsuboi lett az amerikai Konami új elnöke

2012. február 03.
1.5201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Komoly vezetőváltások mentek végbe az elmúlt időszakban a Konaminál, méghozzá világviszonylatban értendően, hiszen mi is beszámoltunk arról, hogy új elnöke van a cég európai divíziójának.

Ha emlékszünk erre a hírre, nyilván az is megvan, hogy az új főnök az amerikai Konamitól került áthelyezésre, aminek köszönhetően az ottani vállalat egy időre felelős vezetés nélkül maradt, egészen a tegnapi napig. Az esti órákban ugyanis a Konami bejelentette, hogy máris megválasztották amerikai vezérüket.

A szerencsés kiválasztott Tomoyuki Tsuboi lett, aki egy igazi veterán a játékiparban, de a Konaminál is már 14 éve dolgozik aktívan azon, hogy a cég minél jobb eredményeket érhessen el.

Ugyan vezető pozícióban Tomoyuki sosem volt, de ameddig Shinji Hirano - avagy a jelenlegi európai elnök - volt az amerikai leányvállalat élén, addig ő jelentette a biztos jobb kezet, tehát kézenfekvő választásnak tűnt a Konaminál egy szakavatott és sokat látott embert a vezetői székbe ültetni, akinek elsősorban a Metal Gear Solid, a Silent Hill és a Pro Evolution Soccer sorozatok népszerűsítése lesz a feladata.
3 hozzászólás

Kekmedve

13 éve, 2 hónapja és 12 napja

Jólvanmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 14 napja

Na akkor el is kezdhetné csapkodni az ostort. Csipkedhetnék magukat valami új MGS-el!mosolygó smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 14 napja

Ezek szerint jó döntés volt!Majd kiderűl!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja