Tom Clancy's HAWX

2008. április 03.
2.1411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A UbiSoft néhány pillanattal ezelőtt hivatalosan is bejelentette Tom Clancy nevével fémjelzett, vadonatúj brand-jét, a HAWX-ot.

A hatalmas népszerüségnek örvendő katonai regényíró segedelmével összepakolt játék a repülni vágyókat fogja kényeztetni, kőkemény harci pilótává nevelve az egyszeri játékosokat. A produktumot a UbiSoft\'s Bucharest fogja tető alá hozni, melyben több, mint 50 féle-fajta, modern vadászgép felett vehetjük át az irányítást.

A HAWX egyaránt támogatni fogja az offline négy személyes kooperatív és tizenhat résztvevős Vs. online módozatokat is. Az online szekcióban tapasztalati pontokat és egy halom pénzt kereshetünk, melyből újabb és pusztítóbb fegyvereket aggathatunk a vasmadarainkra. A történet a közeli jövőben, 2012-ben fog játszódni, ahol már privát katonai szervezetek, úgynevezett PMC-k dominálják a világot. A PMC-k egyre nagyobb térnyerésének köszönhetőenl egy globális konfliktus szakadékán ülünk. A bonyodalom máris adott.

A játék egy szintén újonnan kifejlesztett irányítási rendszerre, az Enhanced Reality System-re támaszkodik majd, amely segíti az átlagos képességű pilótákat is hajmeresztő vadászgép vezetővé válni. Az ERS tartalmazni fog radarokat, ellenséges rakéta detektorokat, ütközés elhárító rendszert, sérülés ellenőrzőt, taktikai térképet, fegyver röppálya irányítót és ezen felül képesek leszünk parancsokkal ellátni az AI (mesterséges intelligencia) repülőszázadunkat is.

Az Assistance mód ki-be kapcsolgatásával mi magunk adhatjuk meg, hogy mennyire legyünk segítve a vadászgépekbe épített rendszerek által. Ha bekapcsolt rendszer mellett repülsz, biztonságban vagy, de ha kiiktatod a technikát, akkor jóval nagyobb szabadságot kapsz a kezedbe, de a kockázati fok sokkal magasabb lesz. Nagyon jól hangzós dolgok ezek, engem mindenképp megnyertek, már így elsőre, látatlanban is.

A játék PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re érkezik ez év őszén. Ha már Ace Combat-et idén nem kapunk a kezünkhöz, legalább lesz mivel el légiháborúzgatnunk. Nagyon várjuk, nem kérdéses.
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 4 hónapja és 14 napja

Én sosem szerettem a repülős játékokat de ez nem lesz rossz a hallottak alapján kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja