Tom Clancy's HAWX: Szeptemberben, sugárhajtással

2008. június 02.
2.0240
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Tom Clancy család egyik legfrissebb tagja, a HAWX névre keresztelt repülős szimulátor végleges dátumot kapott.

Mostanáig csupán az idén ősszel datálás volt érvényben, a mai napon viszont a UbiSoft leszűkítette a kört és közölte, hogy a produktum, már szeptemberben elérhetővé válik PlayStation 3-on, Xbox 360-on és PC-n is. Sokan szkeptikusan fogadják az anyagot, és azon filóznak folyvást, hogy miként sikerül átültetniük a bonyolult irányítást a konzolok kontrollereire.

Nagyon egyszerű a dolog. Valahogy úgy, ahogy a Namco Bandai oldotta meg az Ace Combat sorozatnál. Nem egy vérprofi szimulátort kell tehát elképzelnünk, hanem egy árkádos, könnyített vezérlést implementálnak a fejlesztők a játékba. A történet egy fiktív jövőben, 2014-ben játszódik, amelyben több, mint 50 féle vasmadarat vonhatunk az irányításunk alá, Rio De Janeiro egén.

Mint ahogy azt már korábbról is tudjuk, a felvázolt érában már nem a kormány hadseregének kötelékében fogunk szolgálni, hanem egy privát katonai szervezet tagjai között szeljük a levegőt és vívunk vérre menő légi háborúkat. A navigálást és koordinálást számos hi-tech ketyere segíti, mint például a jól megszokott radar, a rakéta detektor, a becsapódást elkerülő rendszer, és a taktikai térkép. Mindemellett utasításokkal is elláthatjuk a velünk egy csapatban harcoló egységeket.

Nem lesz ezzel gond, jól veszi majd az akadályokat és ha mégis vétenének súlyosabb hibákat, azokat majd kiküszöbölik a következő epizódban, mert jó eséllyel kapunk folytatást. A Tom Clancy brand már csak ilyen, ha egyszer beindul, akkor nincs megállás. Hölgyek-Urak, akkor tehát szeptemberben indul a légi csapás, a két HD konzolon és PC-n. Közelebbi dátum egyelőre nincs. A megjelenésig még értekezünk. Az eligazításra minden gamer hivatalos. Kellemes repülést!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profiljarDAVE profilja