Tom Clancy's EndWar: Útközben sem hagy magunkra

2008. október 21.
3.0480
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Tom Clancy fémjelezte játékok globális sikerére utal, hogy idén újabb tagokkal bővül a széria.

Az EndWar és a HAWX viszik 2008-ban és jövőre a zászlót. Jó hír a folyton mozgásban lévő játékosoknak, hogy a UbiSoft a két sikeres marokkonzolra is átportolja a sci-fi, stratégiai játékot, az EndWar-t. A bejelentés nem rég érkezett, melynek értelmében, a portábilis változatok, a nagykonzolos kivetülésekkel azonos napon, november 4.-én debütálnak. A PC-s verzió átcsusszan a következő esztendőre.

A marokverziókat a Funatics Software csapata kalapálja össze, kimondottan az adott hardverekre specializálva azokat, viszont a voice command (hangvezérlés) hiánya mellett. A Nintendo DS teljes mértékű Stylus vezérlést kap. Az EndWar a fiktív harmadik világháború eseményeit dolgozza fel, amelyben feladatunk egy elit katonai osztag vezénylése, földön, vízen és levegőben.

A játékosok, három frakció (U.S. Joint Strike Force, European Enforcers Corps, Russian Spetsnaz Guards Brigade) közül választva merülhetnek el a 2020-as, harmadik világháborúban, amely három szeparációra bomlik, egyenként 30 scenario-val. A Campaign módozatban valós helyszíneken, például Párizsban, vagy Londonban vívhatjuk a virtuális csatáinkat.

Lesznek kétjátékos mulplayer örömök is a portábilis EndWar-ban, ahol 100 ready-to-play (előkészített scenario-k) eseményen lehetünk túl, vagy saját, custom küldetéseket is kreálhatunk, kedvünk szerint. A handheld változatok egy napon a nagykonzolos verziókkal érkeznek, november 4.-én, (amerikai megjelenés) amikor is kitör, a rettegett harmadik világháború, szerencsénkre, csak digitális, elképzelt formában.

Európába várhatóan november 7.-én köszönt be az EndWar ideje.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja