Tom Clancys: EndWar: PC launch trailer

2009. február 27.
2.5501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PC-s megjelenés örömére az Ubisoft kiadta az ilyenkor szokásos launch trailert a konzolokon már bejáratott Tom Clancy's: Endwar címen ismeretes RTS játékhoz.

Az alkotás több ízben is reformer darab lesz személyi számítógépeken, első körben talán a hang alapú irányítás miatt izgulunk, hiszen ha azt jól eltalálják, már sikert könyvelhetnek el a fejlesztők. A frissen beérkezett videón látható képek között fellelhetünk játékból kivett darabokat is, amik láttán azt hiszem mindenki elégedetten dőlhet hátra, hiszen így kell kinéznie egy RTS játéknak 2009-ben. Csodálatos...

A sztori egészen a képzeletbeli Harmadik Világháború korába repít majd el minket, ahol egy atomháborús helyzetet kell megoldanunk a három frakció valamelyik oldalán letéve voksunkat. Az akkori Oroszország, Amerika, és az egyesült Európa lesznek a szemben álló felek, mindegyikük sajátos haderővel és tulajdonságokkal felvértezve, melyek kis RPG elemeknek hála fejleszthetők lesznek.

Mint a videó utolsó képkockáin is látni, az Ubisoft digitális disztribúcióval foglalkozó felületéről már elérhető a játék, így aki kedvet kap hozzá a videó alapján, bátran nézzen utána.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja