Tomb Raider: Underworld: újra mozgás közben

2008. szeptember 25.
6.4511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A játékvilág Madonnájának tekinthető Lara Croft, a Tomb Raider kebelcsodája ismét megmutatja magát.

A játék megélt már egy nagy mélypontot, azonban nemrégiben sikerült feltámasztani. Olyannyira ugyebár, hogy hamarosan itt is van az új rész, Underworld néven. Így Lara ismét felveszi nekünk lenge és feszes öltözékét és belecsap a sírfosztogatásokba és az elveszett kincsek nyomába ered a mi irányításunk alatt. A Tomb Raider: Legend grafikus motorját megöröklő Underworld most megörvendeztet minket egy új videóval, amit serényen át is nyújtok nektek.

Az új Tomb Raider epizódot most sikerült először tüzetesebben is áttanulmányoznom és lehet, hogy bennem van a hiba, de nem vagyok annyira lenyűgözve. Szebb a grafika, oké, tudunk már többféleképpen ugrálni ez is oké, motorozunk (persze csak nézhetjük ahogy Lara motorozik) ez is oké, na de hol vannak az újdonságok? Ha videót jobban átpásztázod szinte ugyanaz az érzésünk, mintha a Legend-et látnánk. Ugyanazok a kiálló vasrudak, ugyanazok a szirtek, ugyanazok a felszerelések. Arra szeretnék kilyukadni, hogy őrjítő újdonság nincsen a játékban, amire azt mondhatnánk, hogy na itt az állam leesik.

Természetesen a sztori az megint ott lesz és az érdekes fejtörők is, amik nem hiányozhatnak egyetlen Tomb Raider-ből sem, na de ez és Lara keblei elviszik majd a játékot a hátukon? A válaszom egyértelműen igen. És gondolom leesett mindenkinek, hogy nem az újításokat keressük a játékban, hanem az újabb kalandot és persze van aki az órák hosszát tartó popsi bámulást. És kérem szépen ez sokaknak elég ok arra, hogy megvásárolják a játékot és a sorba én is be fogok állni novemberben, ugyanis már szomjazom egy jó kis Tomb Raider kalandozásra, hiszen ezt a hangulatot eddig egyik játék sem tudta visszaadni. A megjelenésig pedig nézzük meg a friss trailert! Sokszor...:)

#tv#
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

A videó kicsit rossz minőségű, ez nem adja vissza a játék valódi élményeit, senkit ne tévesszen meg. Pláne hogy Lara "ékszerei" sem vehetők ki tisztán röhögő smiley

válasz erre
Tomb Raider: Underworld
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja