Tomb Raider: Underworld: újabb trailer fejlesztői kommentárral

2008. október 09.
3.1791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A játékvilág koronázatlan virtuális popsihercegnője ismét megmutatkozik egy videó erejéig.

A fejlesztői kommentárral ellátott kisfilm hemzseg a gameplay bevágásoktól, így ha nem is vagy birtokában az angol nyelv ismeretének, akkor is érdemes lesz megtekintened a bemutatót, hogy Lara kisasszony mire is lesz képes. Ezen kívül még érkezett néhány igazán megdöbbentő és mosolyra fakasztó újdonság is az új kincsvadászatról, a legfontosabb ezek közül a hamarosan megjelenő demó PC-re!

November hónap sokaknak aranybánya lesz, jön ugye a GTA 4, az új NFS és természetesen hírünk fő objektuma, a Tomb Raider Underworld is akkor kíván debütálni. Megtudtuk, hogy a játékhoz még ebben a hónapban mindenképpen érkezik egy demó, mind a PC-re, mind némelyik konzolra. A bemutató anyagban a Thaiföldről lemintázott pályát csodálhatjuk majd meg, illetve ugrándozhatjuk végig.

Most egy kicsit eltérek a PC-s verziótól -remélem kollégám ezért nem fogja megtépni a hajam- ugyanis fülembe jutott egy kis érdekesség, mégpedig az, hogy XBox-ra érkezik a játékhoz néhány exkluzív tartalom, ami elviekben új pályákat takar. Ebben csak az a bökkenő, hogy se PC-re, se PS3-ra nem kívánják ezt kihozni, ami azért elég pénzszagúnak tűnik, hála megint a Microsoft-nak. Hol volt az XBox 360, amikor PC-n már játszottunk a Tomb Raider-rel? Innen kéne kiindulni és nem arra rámenni, hogy ezzel megint több konzolt fogunk tudni eladni. Mert elég tisztán látható, hogy erre megy ki az egész. De örüljünk, mert legalább ez még eljut PC-re, a demóval egyetemben...

#tv#

2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 8 hónapja és 4 napja

nekem mar lejot es olyan jo hogy csakmosolygó smileyröhögő smileykacsintó smileykacsintó smiley

válasz erre

beandras

16 éve, 9 hónapja és 22 napja

Már várom nagyon. András
Szakinformáció - Magyar Céginformációs Adattár - A Szakmai Tudakozó

válasz erre
Tomb Raider: Underworld
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja