Tomb Raider: Underworld: Lara in action

2008. június 24.
2.1891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Lara Croft korunk egyik digitális sex-szímbóluma.

A kifejezés ugyan elsőre erősnek érezhető, mégis sokan tekintettek rá ily módon az elmúlt esztendőkben. Volt is egy szavazás korábban, ahol a gamer-ek a leadott voksaikkal kihozhatták a minden idők legszekszisebb videójáték karaktere kategória győztesét. Croft kisasszony az élbolyban végzett, nem voltunk hanyatt vágódva a nagy meglepetéstől, mert nem ért váratlanul és pont.

Angelina Jolie remekül formálta meg a vegyes érzelmekkel fogadott mozis feldolgozások hősnőjét, az már egy más kérdés, hogy min hasalt el a kritikusok ítélőszéke előtt. Lara kemény, vakmerő, bátor és nem utolsósorban kellemes, vonzó jelenség, sokan így jellemeznék őt, persze nem a nagy nyilvánosság előtt, csak úgy sunyiban, a monitorok, televízió készülékek mögött. Találkoztam nem egy ilyen mókussal, vannak bőven srácok, vér komolyan mondom. Azért a Dead Or Alive-os csajokra már volt, hogy furcsán meredeztem, de ez már egy másik történet.

Kézifékes kanyar, vissza a Tomb Raider: Underworld-höz... Imádott Lara kisasszonyunk ezúttal sem spórol az erejével, bejárja majd Tájföld partjait, megfordul az Északi-sarki tenger fagyos szigetein, majd tesz egy laza kitéről Mexico dzsungeleibe is, nem kezdőknek való sétagallopp. Ezúttal a híres istenség, Thor egyik legendás, félelmetes fegyvere körül bonyolódnak majd a szálak. Lesz itt minden, ami csak egy jó kis kalandhoz kellhet. De az Uncharted-et nem fenyegeti majd, attól azért még messze lesz és mielőtt agyondobnátok egy ásóval az elfogultságom miatt, inkább elárulom, igen, valóban az vagyok. Nathan Drake eddig mindent vitt. Vajon Lara mit fog? Döntsétek el Ti.

A friss matéria előállt...


Tomb Raider: Underworld: Lara in action - 2. kép


Tomb Raider: Underworld: Lara in action - 3. kép


Tomb Raider: Underworld: Lara in action - 4. kép


Tomb Raider: Underworld: Lara in action - 5. kép


Tomb Raider: Underworld: Lara in action - 6. kép


Tomb Raider: Underworld: Lara in action - 7. kép


Tomb Raider: Underworld: Lara in action - 8. kép


Tomb Raider: Underworld: Lara in action - 9. kép


Tomb Raider: Underworld: Lara in action - 10. kép


Tomb Raider: Underworld: Lara in action - 11. kép

4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja

Amit írtál az igaz. Elqrtam' én is.

Véleményemet ismeretitek, gondolom mielőtt töröltétek a hsz-t - elolvastátok. Célomat elértem, mert biztos vagyok benne, hogy több "Fülig Jimmy levele" nem fog ellenőrzés nélkül felkerülni.

válasz erre

FutuRetrO

13 éve, 4 hónapja és 1 napja

Vendég írta:
Csak nagyon halkan mondanám hsz. törlése előtt: Ha egyszer "Mexico" van írva akkor a következetesség és a stilisztika nevében "Thaiföld" szót alkalmaznám "Tájföld" helyett.

De lehet Mehikó és Tájföld is esetleg hozzá Did or álájv.
Nézd, Kedves vendég, sajnálom, hogy Neked csupán ez az egyetlen dolog jön le rólunk. Ha mindenáron ilyen dolgokba szeretnél belekötni, azt megteheted bárhol máshol is, mert mindenhol akadnak ilyen jellegű formaságok. Inkább értékeld helyette a frissességet, a mennyiséget és a hitelességet, vagy esetleg keresgélj máshol bakikat, mert biztos vagyok benne, hogy fogsz találni bőven. Ha pedig ezt a dolgot letudhatjuk, akkor koncentrálj inkább a tartalomra.

Ha pedig már a nagy formáságoknál járunk, akkor a Mexico mellé nem a Thaiföld párosulna, hanem a Thailand. ...és elé nem kellett volna vesszőt tenned? a kettőspont után pedig ha nem tulajdonnév áll, akkor nem nagy betűvel kezdünk. Akarunk még helyesírással foglalkozni?

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 1 napja

Csak nagyon halkan mondanám hsz. törlése előtt: Ha egyszer "Mexico" van írva akkor a következetesség és a stilisztika nevében "Thaiföld" szót alkalmaznám "Tájföld" helyett.

De lehet Mehikó és Tájföld is esetleg hozzá Did or álájv.

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 1 napja

ok

válasz erre
Tomb Raider: Underworld
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljagery1113 profiljadarkomen profilja